Medinės Dėlionės Dėžutėje Cartoon Pjūklelis Dėlionės 3D Pjaustymo 5 Temos Tangram už Bamblys Švietimo Ikimokyklinio Užimtas Valdybos 6Pcs A2UB

0
0 Atsiliepimai

€12.30 €8.36
Kiekis:
  • Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
  • Žymos: ghibli medinės dėlionės, užimtas įdomus žaislai, užimtas laikas žaislai, "pasidaryk pats" žaislai šunims užimtas, medinė dėlionė su glock, medinė dėlionė grand, junfa medinės dėlionės, užimtas galvosūkiai kūdikių, žaislai, vaikiška užimtas lėktuvas, užimtas darbo vaikai mokyklose.

SKU: 1491139

Montessori Puzzlebox Mediniai Animacinių filmų Įspūdį Tirštėti Medienos Ankstyvo Mokymosi Žaislas Tangram Vaikams 3+ Dovana 6pieces Alavo Sandariklio A2UB

Savybės:

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Animacinių filmų Dizainas:Spalvinga animacinių filmų realūs projektavimo skatinti vaikų interesus, skatinti ir stiprinti smegenų vystymuisi, naudotis ir skatinti jų rankas & akių koordinavimą.

Pasirinktas Kvalifikacijos Medžiaga: Pagaminti kvalifikuotų kietos kietos medienos, sklandžiai kraštai, taip pat dėvėti-atsparumas, netoksiškas spalvinga vandens dažytos saugūs, draugiški vaikams.

Sensorinės Stimuliacijos: Ryškus formos puzzle valdybos(5option temą serija) su gerai skatina vaikų norą tyrinėti, koncepcija, mokymo smagu, kad pažadintų vaiko koncentraciją, sukelia savo loginį mąstymą ir įgūdžius.

Mokymosi: Su dideliu mokymosi vaikams, tobulinti savo sugebėjimus, rankos-ant gebėjimus, ugdyti pažinimo gebėjimas gyvūnų, karjera, transporto priemonių, dinozaurai ir vandenynų gyvūnai, taip pat kaip tobulinti problemų sprendimo įgūdžius, ir dar smegenų vystymąsi.

Geriausias Pasirinkimas Vaikams: Tinka vaikams kaip gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, ir paskatinti juos nemokamai ištirti jų mažas pasaulis.

Techniniai duomenys:

Pakavimo Matmenys: apytiksl. 16 x 10 x 7 cm/6.29 x 3.93 x 2.75 colio

Medžiaga: Mediena

Modelio Funkcijos: Animal/Transportas/Dinozaurų/Karjera/Vandenyno Gyvūnų

Grynasis Svoris: 300g/0.66 kg

Kiekis: 6pieces/box

Komplektą Sudaro:

1 x Medinės Dėlionės dėžė (6pieces)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kiekis 6pieces/box
Neto Svoris 300g/0.66 kg
Rekomenduojame Amžius 12+y
Modelis Funkcijos Animal/Transportas/Dinozaurų/Karjera/Vandenyno Gyvūnų
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Unisex
Pakuotės Matmenys maždaug. 16 x 10 x 7 cm/6.29 x 3.93 x 2.75 colio
Medžiaga Mediena

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.