Putų Minkštas VR Veido Pad Black Skalbti Lipdukas Sąsaja Atramos Pagalvėlės Apsaugos PU Odos Rėmas Oculus Quest 2

0
0 Atsiliepimai

€14.58 €10.94
Kiekis:
  • Kategorijos: Buitinė Technika
  • Žymos: oculus qest2 lipdukas, oculus quest pakabos, oculus quest 2 pad elite, plovimo oculus quest 2, odos oculus quest 2, oculus quest 2 aplinkosaugos ¾enklelis, dragon quest xi lipdukas, oculus quest2 lipdukas, tarpinė oculus quest, kaukė oculus quest 2.

SKU: 151884

Paramos CSV/EXCEL " Dropshipping

Savybės:

Pareigos: Tai galvos Trinkelėmis gali sumažinti galvos spaudimą ir jums nebus jaustis slegianti net ir po naudojimo Oculus Quest 2 VR ilgą laiką.

Patogus Ir Sanitarijos: veido padas yra pagamintas iš PU odos, jis yra minkštas ir apsaugo jūsų VR ausines, prakaitui, todėl jūsų ilgai VR sesijų daug patogiau ir

daugiau sanitarinę pasidalinti su šeima ar draugais.Jie yra lengva valyti, tiesiog pašalinti prakaito su audiniu ar servetėlės valyti.

Geriau Laukas: Pateikti jums arčiau ekrano pasiūlyti platesnį matymo lauką ir griežtesnę montavimo.Su unikaliu angos dizaino užtikrinti, vėdinimo, tačiau nėra šviesos, kuri patenka jums

bus gauti geriau suprasti panardinant į VR patirtis.

Unikalus Dizainas: veido sąsaja laikiklis ir PU odos, veido mygtukai yra tiek lengvai ir greitai įdiegti ir pakeisti.Veido parama yra pagamintas iš ABS suteikti daugiau erdvės

naudoti, pagerinti savo VR patirtis.

Suderinama Su: VR akinius, mat suderinama su Oculus Quest 2 VR žaidimų headest.

Universalus: Dėmesingas dizainas akių danga tinka labiausiai veidus.

Plaunamas: PU oda išorinis odos yra atsparus vandeniui, gali būti trinama ir nuplauti su vandeniu.Po plovimo, tai turėtų būti džiovinti laiku, siekiant išvengti aštrių daiktų, gražu

subraižyti ir pradurtos.

Nuimamas Dizainas: Nuimamas struktūra su aplinkosaugos ¾enklelis viduryje.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: VR Akinius Kilimėlis

Medžiaga: ABS+PU Odos

Spalva: Juoda

Suderinama Su: už Oculus Quest 2 VR Akiniai

Komplektą Sudaro:

1Pc x VR Akinius Kilimėlis

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

3. Yra montavimo video, galite susisiekti su mumis jei jums reikia.

4. Nes šis produktas yra pagamintas iš PU odos, todėl, kai jūs pirmą kartą nešioti, jei jūs manote, kad jis netelpa, tiesiog ją pakoreguoti.

Ir dėl to, kad medžiaga, jis negali visiškai jautrūs, todėl nereikia pirkti jį, jei jūs nieko prieš.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Tipas /
Suderinamos Prekės Oculus Quest2VR
Prekės Pavadinimas Woopower
Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinama Modelis Oculus Quest2VR

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.