Medinių Augalų Stovi Vazonas Bazės Savininkas Išmatose Aukštos Taburetės Balkonas Sultingi Turas Gėlių Laikymo Patalpose

0
0 Atsiliepimai

€22.32 €14.73
Kiekis:
  • Kategorijos: Baldai
  • Žymos: augalų stendas, augalų stendas, lauko, kampe lentynos, gėlių lentynos, balkonas.

SKU: 156557

Medinių Augalų Stovi Vazonas Bazės Savininkas Išmatose Aukštos Taburetės Balkonas Sultingi Turas Gėlių Laikymo Patalpų Stabilus ir Tvirtas: toks namas žemės augalų stovas yra tvirtas ir patvarus struktūra, ir yra suprojektuoti su 3 tvirtą paramą taškų, kad vazonas stovi stabiliai.

Grindų Apsauga: kambarinė dekoratyvinių augalų stendas yra labai tinkama saugoti augalus nuo žemės, be blaško grožio augalų ir gėlių vazonus, o ne padaryti medinių grindų supeliję.

Patvari Medžiaga: Pagaminti iš vientisos medienos, tvirtas ir patvarus, ji nebus įtrūkimai arba išnyks, kai už balkonas arba sodas.

Daugiafunkcinis Naudoti: Jis parodys savo stilių, įdėti kambarinių gėlių vazonus, hydroponic žuvų tankai, vandens balionėliais, žibintai ir kt.apie tai patalpų gėlių stovas.

Tinkama Proga: paprastas išvaizdos, tinka įvairių stilių, ir nėra jokių apribojimų dėl formos gėlių vazonas, tinkamas sodo, vidaus apdaila, gyvenamasis kambarys, įėjimas ir bet kokių kitų vietų.

dydis: 7 x 8,5 cm

Medžiaga:Mediena

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x Medinės Augalų StandOnly

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.