Displayport 1.4 Dvikryptis Jungiklis Splitter 8K@60Hz Dvikryptis Tarpusavio Perkelti Didelius DP Splitter Skaičiuoklė

0
0 Atsiliepimai

€23.70 €17.30
Kiekis:

SKU: 156726

Vieno mygtuko perjungimas yra patogu ir greita.Paspauskite mygtuką, ir jūs galite greitai pereiti prie kito prietaiso darbą.Išspręsti problemą, dėl nepakankamo DP aukštos raiškos sąsajos prietaiso.

Perjungti tarp dviejų prietaisų, taip pat nereikia pakartotinai atjungti ir prijungti tarp dviejų prietaisų, galite persijungti tarp biuro/laisvalaikio metu.

Garso ir vaizdo sinchronizacija Su garso ir vaizdo yra perduodami tuo pačiu metu, ir jūs galite mėgautis garso ir vaizdo.

8K-ultra aukštos vaizdo kokybės 8K/60 hz rezoliuciją, stabilus perdavimo 8K-ultra clear vaizdo kokybė, ne šešėlius ir ne ekrano mirgėjimo, kuriame itin aiškia stiliaus.

Paramos didelio galingumo prietaisus Konfigūruoti nepriklausomas elektros energijos tiekimo uostus, kuris gali būti prijungtas prie didelio galingumo prietaisus, stabilios ir lossless perdavimo.

tipas: skirstytojas

Paramos sistema: "Windows 98"

Rezoliucija: 8K@60Hz

Medžiaga: geležis

spalva: juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Splitter

1 x Maitinimo Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas PULUZ
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.