5 In 1 Raudona kraujagyslių Šalinimo Lazeriu Diodų 980Nm Voras Venose Šalinimo, Veido Venos Pašalinti 980 Nm, Kraujagyslių Lazerinio

0
0 Atsiliepimai

€3 021.03 €2 326.20
Kiekis:

SKU: 164856

Naujas Atvykimo 5 In 1 980nm Voras Veną Mašina, Veido Kraujagyslių Gydymas

Mašina Nagai Grybelio Šalinimo Skausmas, Fizioterapija

Aprašymas

Priemonė su 980 nm puslaidininkių energijos, ląstelienos kartu perdavimo įsiskverbimo gylis kraujagysles, pagal principą pasirinktinio saulės šilumos intravascular prisotinto hemoglobino, raudonųjų kraujo kūnelių po energijai sugerti ir skleisti aplink kraujagyslių endotelio ląstelių, todėl sunaikinimo kraujagyslių sienelių ir sutriuškinti intravascular hemoglobino, kad į mažos molekulės sugeria organizacijos, remiantis odos barjerą odos remonto ir atnaujinimo, nesilaikantiems hemoglobino ir kraujo kapiliarų po to, sugeria odos audinius, okupuotoje erdvė yra taikoma augimo, naujų odos audinius, taip, kad būtų pasiektas tikslas-pašalinti raudonųjų kraujo šilko.

Priemonė naudoja specialią 980nm bangos perduoti energiją į odos kraujagyslių svetainę per optinio pluošto perdavimo.Remiantis atrankinio photothermal, hemoglobino sugeria energiją ir paverčia jį į mažų molekulių grupių, kurios yra sugeriama audinių.Remiantis oda, odos barjerą, Regeneracinė funkcija, vietos ji užima taikoma naujai išaugo odos audinius, taip, kad būtų pasiektas tikslas-panaikinti kraujagysles .

Terapija

Raudonųjų kraujo terapijos aparatu taikoma neskausmingas aukštų dažnių technologija, ir gali padaryti šilumos krešėjimo Hemoglobino ir endotelio ląstelių viduje išsiplėtusiais kapiliarais į milisekundės uždaryti išsiplėtusių kapiliarų iš karto.vienas gydymas gali pašalinti išsiplėtusių kapiliarų be jokio diskomforto. 980nm yra optimalus absorbcijos spektro porphyrin kraujagyslių ląsteles.Kraujagyslių ląstelės sugeria highenergy iš 980nm bangos ilgis, kietėjimas vyksta, ir galiausiai išsisklaido.Palyginti su tradiciniu metodu, 980nm gali sumažinti paraudimas,deginimas, odos.Ji taip pat yra mažesnė tikimybė baidyti.Pasiekti tikslą audinių tiksliau, energetikos-pristatyti profesionalų dizainą vertus-gabalas.Padėti ray 635nm, Jis suteikia energijos, turi būti orientuota

Prašymas

* Kraujagyslių šalinimas: veido, rankų, kojų ir viso kūno

* Pigmento pažeidimų gydymas: speklų, amžiaus dėmių, nudegimo,pigmentacija

*Gerybiniai platinimu: odos excrescence: Milia, hibridiniai nevus,intradermal nevus plokščiųjų karpų, riebalų granulių

* Kraujo Krešulių

* Kojų Opos

* Limfmazgių edema

* Kraujo Voras šalinimas

* Kraujagyslių šalinimas ,Kraujagyslių pažeidimai

*Spuogų gydymas

Privalumas

(1) Nėra suvartojamas dalys, mašina gali dirbti 24 valandas per parą.

(2) Gydymas patarimas skersmuo yra tik 0.01 mm, taip, kuris nebus pažeisti epidermį.

(3) aukšto dažnio sukuria didelio energijos tankio, kurie gali koaguliuoti tikslinės audinių iš karto, ir šie tiksliniai audiniai

būtų sloughed išjungti per vieną savaitę.

(4) Tik vienas gydymo reikia.

(5) Nešiojamų dizainas, lengva vežti.

(6) Viršuje įrengta atsarginių.

Daugiausia kraujagyslių terapijos

1. EVLT (Endovenous Venų Gydymas).

2. Kraujagyslių pažeidimo terapija.

3. Voras Venose (Veido Venos.

4. Pašalinti raudonųjų kraujo: Visų rūšių teleangiektazijos, vyšnių haemangioma ir kt.

Savybės

1. 980nm yra optimalus absorbcijos spektro Porphyrin kraujagyslių ląsteles.Kraujagyslių ląstelės sugeria aukštos energijos 980nm bangos ilgis, kietėjimas vyksta, ir galiausiai išsisklaido.

2. Įveikti tradicinių gydymo paraudimas didelis plotas, deginimas, odos, profesionalus dizainas vertus-gabalas, leidžianti 980nm šviesos yra orientuota į 0,2-0,5 mm skersmens diapazonas, siekiant, kad daugiau dėmesio energijos, kad pasiektų tikslą audinių, vengiant įrašyti aplinkinių odos audinių.

3. Irgalite skatina odos kolageno augimas, o kraujagyslių gydymas, didina epidermio storį ir tankį, todėl, kad smulkių kraujagyslių nebėra veikiami, tuo pačiu metu, odos elastingumą ir atsparumą, taip pat žymiai padidinti.

4.Į transcutaneous apšvietimas (su skverbtis nuo 1 iki 2 mm) audinių) sukelia audinių selektyvios absorbcijos pagal hemoglobino (hemoglobino-pagrindinis tikslas).

Prieš ir po

Patarimai

1. Nereikia ieškoti išėjimo handpiece tiesiogiai, kai mašina yra įjungta.

2. Nereikia siekiant, kad įstaiga nuolat.

3. Nereikia lenkimo pluošto linija, nereikia traukti pluošto sunku.Optinio pluošto yra subtilus ir trapi.Nors ji turi metalinių srieginių vamzdžių apsauga, jis negali būti traukiamas jėga, ir nemanau, kad konck sunku, todėl ji turi būti gydomi atsargiai.Padaryta žala traukiant ir vilkdami negali būti remontuojamos, kuriems netaikoma garantija.

4. Visa operacija turi sekti IV Klasės saugumo priemonių.

Prašymas Komercinės
Bangos ilgis 980nm
Maitinimo Tipas Elektrinis
Prekės Pavadinimas beir
Sertifikavimo ce, CE ROSH TUV
Garantija 12 Mėnesių
Modelio Numeris TN857
Funkcija Kraujagyslių Šalinimo, Ledo Kompresas
Medžiaga Kita
Išėjimo Galia 30W
Naudoti veidas
Kilmės Vieta PEKINAS, Kinija
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.