10vnt Grąžtas Nustatyti Plastiko Lengva Įdiegti Volframo Karbido Marmuro, Veidrodžių, Plytelių, Stiklo, elektrinių Įrankių Plytų, Medienos atsarginės Dalys

0
0 Atsiliepimai

€16.75 €14.07
Kiekis:

SKU: 175144

Savybės:

TAIKOMA: grąžtas pakeičia du grąžtai (1 x stiklo ir plytelių gręžimo karūnos + 1 x mūro grąžtas), gali lengvai gręžti skyles ant plytelių, stiklo, keramikos, plastiko, medžio ir kt.

DIZAINAS: U tipo lizdas dizainas suteikia greitai gręžimo dulkes pašalinti, ir 3-butai karka leidžia grąžtas lengva prijungti ir turi būti laikomi sandariai.

AUKŠTOS KIETUMAS: Volframo karbidas ir karbido su sustiprinta galvą, kad neleidžia tiek krekingo ir suteikia ilgesnį gyvenimą, kietumas yra didesnis nei grąžtas.

PLAČIAI NAUDOJAMAS: Ietis nurodė, dizainas stiprus volframo karbido patarimas gali lengvai prasiskverbti įvairių medžiagų (stiklo, keraminių plytelių, marmuro, medžio, travertinas, keramikos,

akmens, betono, plytų, gargažė blokas, kieto plastiko ir pan.)

GERINTI DARBO ir POVEIKIS: trikampio krašto dizainas, kartu su specialiųjų drožimo procesą palengvinti blykstės iškrovos, smarkiai pagerėtų skylių efektyvumą.

PATVARUS: paviršiaus gręžimo karūnos eina per viso šlifavimo tvarkymo ir apsaugos nuo rūdijimo gydymas, todėl gręžimo ir drožlių pašalinimas yra lygesnė, plius didesnis

kietumas ir daugiau dilimui negu treniruotės.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Grąžtas Rinkinys

Medžiaga: Aliuminio Lydinys, Volframo Karbido

Spalva: Juoda+Sidabrinė

Dydis(Apytiksliai):

2vnt x 1/8 x 3"

2vnt x 1/4 x 4"

2vnt x 1/4 x 6"

1Pc x 1/3 x 6"

2vnt x 3/8 "x 6"

1Pc x 1/2 x 6"

Komplektą Sudaro:

10vnt/Set x Grąžtai

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Tipas Kita
Medžiaga Volframo Karbidas
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas TOOKIE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Naudoti Medienos Gręžimo

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.