Už Nintend Jungiklis Atveju Nešiojamas Vandeniui Sunku, Apsauginiai Saugojimo Krepšys Rožinė Atveju Nintendo Jungiklis OLED Konsolės Žaidimas Accesso

0
0 Atsiliepimai

€9.78 €8.61
Kiekis:
  • Kategorijos: Vaizdo Žaidimai
  • Žymos: klaviatūra dėklą eva, nintend jungiklis lite juodos, nintend įjungti pink atveju, nintendo jungiklis sunku zelda, nintendo sp atveju rožinė, mechaninė klaviatūra sk, planko klaviatūra dėklą, nintend jungiklis lite rausva oda, nintend jungiklis lite atveju pika, klaviatūros dėklas.

SKU: 176769

modname=ckeditor Už Nintend Jungiklis Atveju Nešiojamas Vandeniui Sunku, Apsauginiai Saugojimo Krepšys Rožinė Atveju Nintendo Jungiklis OLED Konsolės Žaidimas Accesso 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 3 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 4,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 5,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 6,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas ne mažiau kaip 7 metus mes daug patirties.Funkcijos: 1.Specialių Mados Dizainas - Languotas Anti-susidūrimo Krepšys Nintendo Jungiklis OLED / Jungiklis Žaidimų Konsolė. 2. Puikiai saugo ir sandėliavimo savo konsolės,įkrovimo kabelis,AC adapteris,ausines ir t.t. 3. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ir aplinkai draugiškas materia su didelės talpos.PUIKI APSAUGA: apsaugo perjungti oled konsolės ir valdytojai nuo dulkių, įbrėžimų, scuffs, sukrėtimų, poveikį ir žalą.Aprašymas: 1. Specialiai "Nintendo" Jungiklis, OLED, kad jūsų naują konsolę net daugiau nešiojamų ir kelionės draugiškas.Unikali Mados Dizainas,puikiai vykdyti savo konsolės, kai esate kelyje.Jis yra pagamintas iš lengvų ir patvarių medžiagų. 2.Ji saugo jūsų konsolę ir valdytojai nuo dulkių, įbrėžimų, scuffs, sukrėtimų, poveikį ir žalą.Vidinis minkštas, flocking pamušalas.Centrinė minkšta sklendė apsaugo ekraną nuo subraižytas viduje atveju. 3. Didelis saugojimo vietos, krepšys gali saugojimo Įjungti konsolę ir Joycons kontrolieriai, vidaus ir akių kišenėje gali saugojimo įkrovimo kabelis, žaidimų korteles ir kitus nedidelius žaidimas priedai Skelbimas:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant. 3. Jei rasti pakuotės arba produktai, sugadintų ar dingusių daiktų pls imtis aišku, vaizdo pilnas paketas ir realaus svorio gavo ,ir susisiekti su mumis pirmą kartą .taigi, spręsti jums artimiausiu metu thx .

Pakuotės includding: 1 x Nešiojimo krepšys ( kiti priedai nepridedami ) PS: Jei jus domina kita žaidimo priedus arba norite didmeninė prekyba (20-50pcs) arba Lašas laivybos mūsų produktus , prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.

3 funkcija Už Nintend Swicth Žaidimų Konsolės
Funkcija 1 Saugojimo Krepšys Nintend Jungiklis /OLED Kelionės Nešiojamas Krepšys Atveju
Funkcija 3 Daugiafunkcis Apsauginiai Saugojimo Atveju Maišelis
Spalva 4 spalvų
Funkcija 6 Didelės talpos
Suderinama Modelis Saugojimo Krepšys Nintendo Jungiklis OLED Kelionės Nešiojamas Krepšys Atveju
4 funkcija Už Nintend Swicth OLED Žaidimų Konsolės
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Suderinama Nintendo Modelis Nintendo Jungiklis
Kilmės Vieta Šendženas
QC 100% Realių Išbandyti vieną
Funkcija 5 Aukštos Qulity Minkšta Jausmas
Funkcija 8 Su 10 Žaidimo Kortelių Lizdai
Pakuotė Burbulas krepšys+Kieto popieriaus langelį
Sekimo Numerį Registruota sekimo numerį
Modelio Numeris Nintendo Jungiklis OLED
2 funkcija Nintendo Jungiklis / OLED Žaidimų Konsolės
Suderinamas Nintendo Jungiklis OLED / Jungiklis Žaidimų Konsolės
Funkcija 7 Languotas Anti-susidūrimo Krepšys
Švinas laikas 1-3days darbo dienas
Prekės Pavadinimas OUKAXI
Funkcijos 2 Saugojimo Krepšys Nintend Jungiklis OLED Kelionės Nešiojamas Krepšys Atveju
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.