Automatinis Čiulpti Sukasi Vyrų Masturbator Taurė Visiškai Atsparus Vandeniui Su Besisukančiais & Dulkių Siurbimo Režimai Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams

0
0 Atsiliepimai

€112.72 €78.90
Kiekis:

SKU: 17736

Automatinis Čiulpti Sukasi Vyrų Masturbator Taurė Visiškai Atsparus Vandeniui Su 7 Sukasi & Dulkių Siurbimo

Apie šią prekę

【Automatinė Masturbuojantis Įdomus】Ši vyrų masturbator yra suprojektuoti su 2 varikliai, vienas verpimo funkcija rub puodelį ant varpos, aistringai kulminacija, kita yra išvalomas oro, kad susidarytų vakuumas sąlyga, kad inmitates blowjob čiulpti į glans ultimate ejakuliacija.

【Daug Čiulpti & Sukasi Režimai】Tai kišeninė vagina turi daug galingų čiulpti ir sukasi intensyvumas ir modelių, kiekvienas režimas galėtų pateikti skirtingus realistiškas oralinio sekso jausmus.Įsiurbimo ir sukimosi funkcijų, gali būti naudojami kartu arba atskirai.Vartotojo netgi galite naudoti siurbimo kaip varpos siurblys treniruoti varpos, kad jis daugiau ir sunkiau.

【Viso kūno Vandeniui】Tai masturbator yra Pirmasis Elektrinis Vyrų Masturbator, kurie galėtų būti panaudoti vandens, visi laidai ir varikliai yra gerai užsandarintas vandeniui medžiagos.Vartotojo iš tikrųjų galėtų gauti REALAUS SUKIBIMO su šiuo sekso žaislas, eiti juo naudotis vonioje ar baseine.Prašome padengti iki pakrauti naudojant vandenyje.

【Nuimamas Lengva Valyti】Tai masturbacija puodelis pagamintas detachacble taip, plauti, valyti žaislų vargo.Iš viršaus dangtelis, pagrindinis shell ar vidinis rankovės, vartotojas gali lengvai priimti jį išjungti jį valyti, tada padėkite jį atgal kartu vos per 1 minutę.

【Minkšta ir Lanksti Vidinis Rankovės】teikti patogiai ir realaus sekso įdomus, šios sekso taurės naudoja lankstus ir minkštas silikoninis vidinio rankovėmis.Viduje rankovės, šimtai čiuptuvai bus paliesti ir rub peni, kaip jūros anemone, kiekviena čiuptuvas prisidėti, į kurį gausite vartotojo žingsnį arčiau į didįjį O.

【USB Įkrovimo】Šis vyras sekso žaislas yra įkraunamas per USB kabelis, vartotojo, galite naudoti ją 1 VALANDĄ po mokestis.Apvalkalas yra suprojektuoti su anti-slydimo tekstūros laikymo tai geriau veržlus.

【Diskretiškas Laivybos】Tai masturbator yra supakuota ir pristatomas su langelis rodo, kad nėra informacijos apie produktą, tiesiog užtikrinti vartotojo privatumą.

Sukasi Režimai & Siurbimo Režimai

Ši kišenė vagiina turi čiulpimo ir sukasi intensyvumas ir modelių, kiekvienas režimas galėtų suteikti jums įvairių realistiškas oralinio sekso jausmus.Įsiurbimo ir sukimosi funkcijų, gali būti naudojami kartu arba atskirai.Tarp sukimosi trina ir žodžiu siurbimo, visus savo sekso trokšta bus cume tiesa.Jūs netgi galite naudoti siurbimo kaip plėtros penispump mokyti savo peniis, kad jis daugiau ir sunkiau.

100% Visiškai Atsparus Vandeniui Vyrų Taurės Masturbator

Tai masturbator yra Pirmasis Elektrinis Vyrų Masturbator, kurie galėtų būti panaudoti vandens, visi laidai ir varikliai yra gerai užsandarintas vandeniui medžiagos.Tiesą sakant, jūs galite gauti REALAUS SUKIBIMO su šiuo sekso žaislas, eiti juo naudotis vonioje ar baseine.Prašome padengti iki pakrauti naudojant vandenyje.

Funkcija 1 Atsparus vandeniui Lengvai valomas
2 funkcija usb įkrovimas
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija 5 Masturbacija Taurė
Funkcija 6 Įrengta ausines/seksualus dejuoti
Modelio Numeris Kaip parodyta pav.
Dydis As shown in the figure
Prekės Pavadinimas WEINONG
Medžiaga tpe
Elemento Tipas Masturbacija Taurė
4 funkcija Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
3 funkcija Čiulpti & Sukasi
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.