6 Pack Akustinių Studija Absorbcijos Putų Plokštės,Tinklo Garsą Sugeriančios Putų,Echo Garso Absorbavimo,3D Dekoratyvinės Sienų Plokštės

0
0 Atsiliepimai

€32.26 €22.26
Kiekis:

SKU: 177400

[Didelis Medžiagos ir Saugos] garso izoliacija sienų plokštės yra pagamintos iš Poliuretano, liepsną klasė: B1, safe kvėpuoti ir Paspauskite ir saugus žmonėms ir gyvūnams.Garso putų plokštės yra tankus ir storas atvirų ląstelių putų, puikiai panaikinimo kambarys reverb/ echo/ nuolatinis banga/ triukšmo, ir pagerinti garso aiškumas erdvėje; Aukštas N.R.C. (triukšmo mažinimo koeficientas): 0.75.

[Triukšmo Slopinimas] Mūsų akustinė sienelė ne tik suteikia garso izoliacija ir triukšmo mažinimo sienelės, jie taip pat tarnauja kaip dekoratyvinis sienos, ir neblunka.

[Lengva Įdiegti] Nupjautas kraštas dizaino akustinio skydo gali prisitaikyti prie įvairių sandūros dekoravimo, kurie padeda atkurti tikrąjį toną, ir užkirsti kelią crosstalk priemaišų.Su lipnia pagrindo, lengva įdiegti, gali būti lengvai nuimamas ir pakoreguotas bus norimą vietą

[Plačiai Naudojimas] dekoratyvinis akustinės plokštės yra puikus įrašų studijos, podcast, vimpelais, muzikantai, valdymo patalpose, taip pat puikiai tinka namų kino sistemomis, profesinės kino teatruose, koncertų salėse ir more.By sugeria nereikalingą aidai ir sumažinti trikdžius, ir gali padaryti kitų garsų, daug aiškiau.

[Gera garso sugerties savybes] Jei esate maišymo studijoje, turite sumažinti aplinkos garsą.Nereikalingo triukšmo įrašymo metu bus sunaikinti.Naudodami mūsų studijoje putų plokštės ant lubų, už TV, arba pagal jūsų kilimų, kuri palieka daugybę gražių prisiminimų, patogią aplinką.

Spalva:juoda

Medžiaga:Poliuretanas

Dydis:30 x 30 x 5cm

Pakuotės Turinys:

6 x Garsą sugeriančių medvilnės(Klijai: atsitiktinis spalva, nereikia priimti tikros spalvos)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Akustinis Studija Absorbcijos Putų Plokštės

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.