Kaina elektromagnetinės spinduliuotės apsaugos unisex bžūp Stebėjimo kambario Naujos energijos transporto priemonių elektromagnetinių laukų ekranavimo skėtį nuo saulės kepurė

0
0 Atsiliepimai

€33.21
Kiekis:

SKU: 179067

Produktų, mes parduodame:

Electromagneticradiation apsauginius dangtelius

Pagrindinės radiacinės saugos sudedamoji dalis dangtelis:

100% Sidabro pluošto ar Metalinio pluošto + 50% Sidabro pluošto

Dažnių diapazonas, ir ekranavimo efektyvumą:

Dažnių diapazonas: nuo 10MHz-40GHz

Ekranavimo efektyvumas: 49.1 dB-dB (danija) 71,4

Sidabro audinio analizė:

Sidabro pluošto radiacinės saugos medžiaga yra aukštųjų technologijų produktas, gaunamas visam laikui išlyginimo sidabro pluošto paviršiaus per specialią techniką.Ši konstrukcija ne tik daro sidabro pluošto išlaikyti pradinę tekstilės turtą, bet taip pat suteikia jai visas stebuklinga funkcija, sidabro, magiškas poveikis sidabro pluošto.Sidabras yra labiausiai veiksmingų antimikrobinių savybių.Sidabro pluošto spinduliuotės nepraleidžiantis audinys pagamintas iš sidabro-kurių sudėtyje yra ląstelienos naudojant nanotechnologijas yra naujausias spinduliuotės-proof technologija pasaulyje po metalo anti-radiacijos pluošto audiniu.Jis turi funkcijų, radiacinės saugos, anti-bakterinės ir apsaugos nuo užsiteršimo.Tai anti-radiacijos poveikis yra pranašesnis už spinduliuotės nepraleidžiantis audinys, pagamintas iš kitų metalinių medžiagų, kurios gali būti dėvėti arti prie kūno ir naudinga žmogaus organizmui.

Anti-elektromagnetinės bangos bžūp ekranas principas:

Metalas yra labai laidus ir turi elektromagnetinio ekranavimo funkciją.Kai žmonės nešioja anti-elektromagnetinės bangos bžūp susisiekti elektroninį prietaisą, anti-elektromagnetinės bangos bžūp gali greitai ir efektyviai atlikti elektromagnetinės bangos, taip apsaugant organizmą nuo elektromagnetinių bangų.

Rekomenduojama naudoti aplinka: Sidabro pluošto anti-elektromagnetinės spinduliuotės audinys yra rekomenduojama įvairių karinių radarų stotys, elektroninės atsakomųjų priemonių, belaidžio ryšio bazinės stotys, civilinės aviacijos, meteorologija, visuomenės saugumo, didelio greičio, pažangi statyba stebėsena kambariai, elektromagnetinio suderinamumo laboratorija, 5G bendravimas, naujos energijos transporto priemonių, Rekonstruoti geležinkelių ryšių ir pan.

[PASTABA]:

1. Sidabro pluošto anti-elektromagnetinės spinduliuotės audinys yra monotoniškas ir gana plonas.Ji netinka užtikrinti, kad bžūp tiesiogiai.Jis paprastai yra naudojamas kaip pamušalas bžūp.Išorinis sluoksnis yra nustatomas pagal kliento poreikius.Todėl, mūsų sidabro pluošto anti-elektromagnetinės spinduliuotės rinktinėje yra du kartus sluoksniai, 100% sidabro pluošto dangtelis išorinis sluoksnis yra poliesterio-medvilnės audinio, pagal nutylėjimą, 50% sidabro pluošto dangtelis išorinis sluoksnis yra metalo pluošto pagal numatytuosius nustatymus.

2. Sidabro pluošto anti-elektromagnetinės spinduliuotės audiniai pasižymi puikia ekranas rezultatų pagal aukšto dažnio elektromagnetinės spinduliuotės aplinkoje.Kuo didesnis ekranas veiksmingumą vertė, esant tam tikro dažnio punkte arba dažnių juostoje, tuo geresnė apsauga poveikis, kuris paprastai yra 30dB (prilygsta ekranas norma 99.9%) pirmiau, yra labai geras poveikis.

Techninės priežiūros metodas sidabro pluošto:

Sidabro pluošto veikiami oro negali išvengti oksidacijos, audinys bus juodos arba geltonos spalvos, yra normalus reiškinys,

neturi įtakos ekranavimo efektas.Sumažinti oksidacijos skalbimo, rekomenduojama išlaikyti galvą švarus, kai naudojant, jei nesinaudosi, rekomenduojama užsandarinti.

1. Rekomenduojama plauti su gerai vandens, mineralinio vandens, gryno vandens; (Priežasties: Kai vandentiekio vanduo yra chlorido jonų, ir jei chlorido jonų, yra pernelyg didelis, jis yra lengvai reaguoja su sidabro sumažinti žalą, sidabro pagal šarminių metalų ir chloro)

2. Nedidelės sumos neutralus ploviklis, skalbimo trumpą laiką; (negalima naudoti rūgštines ploviklio ar skalbimo miltelių)

3. Negaliu rub ir skalbimo mašina plauti.Negalima balinti, Po plovimo, jūs negalite išgręžkite jį pasiimti tiesiai iš vandens ir pakabinti jį vėdinti ir sausoje patalpoje, išvengti poveikio;

4. Rekomenduojama skalbti arba plauti kiek įmanoma, kad būtų išvengta netinkamo skalbimo poveikis ekranavimas.

[PASTABA]: mobilusis telefonas signalo nėra lygus mobilųjį telefoną spinduliuotės

Mobiliojo telefono signalas yra aukšto dažnio mikrobangų signalas.Tai yra galimybė mobilųjį telefoną pats priimti signalus.Tai iš esmės yra nekenksmingos žmogaus organizmui.Mobiliojo telefono signalą išplito visame pasaulyje ir yra taip pat remia pasaulio šalių.Mobiliojo ryšio telefonas gali automatiškai ieškoti signalų.Plieno be aukštybinių pastatų yra visų plieno.Liftas gali priimti signalus, todėl mobilusis telefonas iniciatyva ieškoti signalai turi savo specifika.Apsauginio poveikio, radiacinės saugos kepurės negali būti grindžiamas stiprumo mobiliųjų telefonų signalus.

Modelio Tipas Kietas
Taikoma Scena Lauko
Funkcija EMF ekranas
Dydis Adjustable size
Medžiaga Medvilnės
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Unisex
Produkto Pavadinimas Elektromagnetinės spinduliuotės apsauginį dangtelį
Radiacinės saugos pagrindinės medžiagos Metalo pluošto+50% sidabro pluošto arba 100% sidabro pluošto
CN Kinija
Elemento Tipas Beisbolo Kepurės
Spalva Rožinė, tamsiai mėlyna, juoda, Tamsiai Tamsiai, paslėpti
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris 5071&10060
Prekės Pavadinimas ajiacn
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Produkto svoris 0.15 kg

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.