Dviračių Uodegos Šviesos Nuotolinio Valdymo Vairo užpakalinis žibintas USB Įkrovimo Dviračių Naktį Jojimo Lempa su Ragų Jojimo Įspėjamoji Lemputė

0
0 Atsiliepimai

€18.50 €11.47
Kiekis:
  • Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
  • Žymos: lankei elektrinis dviratis, 4in dviračio šviesos, dviračio šviesos inductiv, mobot elektrinis dviratis, luyuan elektrinis dviratis, geniu dviračio šviesos, tos dviračio šviesos, gomo dviračio šviesos, Dviračio Šviesos 7, sandūros elektrinis dviratis.

SKU: 185479

Dviračių Uodegos Šviesos Nuotolinio Valdymo Vairo užpakalinis žibintas USB Įkrovimo Dviračių Naktį Jojimo Lempa su Ragų Jojimo Įspėjamoji Lemputė

Savybės: 1. Didelio ryškumo pleistras lempos karoliukai: yra 14 raudona SMD ir 18 geltona SMD kairėje ir dešinėje, su didelio ryškumo, kuris efektyviai pagerina saugumą naktį jojimo.

2. Atsparus vandeniui dviračių uodegos šviesos: uodega šviesos yra pagaminti iš drėgmei atsparios medžiagos, kad būtų užtikrintas saugus naudoti lietingą dieną.

3. Nuotolinio valdymo lemputė: lengvas ir patvarus dviratis uodegos šviesos, kuri gali būti įdiegta visuose dviračiai, vaikiški dviračiai ir suaugusiųjų dviračius.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip šalmas šviesos, kuprinės, šviesa, šviesa ir kt.

4. USB įkrovimo ir CR2032: posūkio signalą uodegos šviesos yra USB kabeliu, ir jis gali būti naudojamas apie 18 valandų po įkrovimo 3 val.Belaidžio nuotolinio valdymo pultas gali lengvai pakeisti CR2032 baterijos.

5. Tweeter: 120 decibelų garsiakalbis, būtinai priminti praeiviai, tai saugiau važiuoti naktį.

6. Nustatyti savo apšvietimo režimas: 5 apšvietimo režimu funkcijos: teisę + didelis decibelų garsiakalbis / kairė + didelis decibelų garsiakalbis / raudona šviesa visada on / raudona lemputė mirksi / visi mirksi.Jūs galite pakeisti įvairių rūšių pagal savo poreikius ir kartų, kad gautumėte geriausią apšvietimo patirties ir apsaugoti jus.

Specifikacija:

Modelis: Nuotolinio valdymo uodegos šviesos

Baterijos talpa: 900mAh ličio baterija

Įkrovimo laikas: 3 val.

Budėjimo laikas: apie 18 val.

Įtampa: 3.7 V

Lempos granulių tipas: LED

Šviesos spalva: raudona lemputė, posūkis į geltonos šviesos

Spalva: Juoda

Režimas: teisę + didelis decibelų garsiakalbis / kairė + didelis decibelų garsiakalbis / raudona šviesa visada yra on / raudona lemputė / visi mirksi

Dydis: 10*5.5*5cm

Svoris: 0.11 KG

Pakuotė:

Nuotolinio valdymo pultas*1

Automobilių uodegos šviesos*1

Duomenų linija*1

Sertifikavimo NĖRA
Maitinimo šaltinis Baterija
Kilmės Žemyninė Kinija
Montavimo Rodymas Rėmas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.