Infraraudonųjų spindulių kliūčių vengimo jutiklis " Smart automobilių infraraudonųjų spindulių kliūčių vengimo modulis Robotas difuzinis atspindys centrinis jungiklis

0
0 Atsiliepimai

€5.65 €3.39
Kiekis:

SKU: 188273

Patarimai: Kad infraraudonųjų spindulių kliūčių vengimo Protingas automobilis, rekomenduojama pirkti 2-3 infraraudonųjų spindulių kliūčių vengimo modulius pasiekti multi-directional kliūčių vengimo daugiau įdomus.

Modulio aprašymas:

Jutiklio modulis turi pora infraraudonųjų spindulių skleidimo ir gavimo vamzdis, ir perduoti vamzdis skleidžia infraraudonųjų spindulių tam tikro dažnio.Kai nustatymo kryptimi, susiduria su kliūtimis (atspindintis paviršius), infraraudonųjų spindulių atsispindi atgal ir gavo gavimo vamzdelis, po lyginamąjį grandinė yra tvarkomi, žalia indikatoriaus lemputė švies.Tuo pačiu metu, signalo išvesties sąsaja rezultatų skaitmeninį signalą (žemo lygio signalas), kurie gali koreguoti aptikimo atstumas ir gebėjimą prisitaikyti prie aplinkos šviesos per potenciometras rankenėlę, efektyvus atstumas diapazonas yra 2~30cm, o darbo įtampa 3.3 V-5V.Ji turi savybes mažų trukdžių, lengvas montavimas ir patogus naudoti, ir gali būti plačiai naudojamas robotas kliūčių išvengimo, pažangaus automobilio kliūčių išvengimo, surinkimo linija skaičiavimo ir kai kurie centrinis jungiklis kontrolės progoms; netinka naudoti vietose, su per stiprus lauko šviesos.

Modulio parametrai:

1 Kai modulis aptinka, priekyje kliūties signalas, raudona indikatoriaus lemputė apygardos valdyba yra apšviestas, ir IŠ uosto nuolat rezultatai žemo lygio signalas.Aptikimo atstumas modulis yra per 30 cm ir aptikimo kampas yra maždaug 25 °, aptikimo atstumas gali būti koreguojami pagal potenciometro.

2. Jutiklis aktyvus infraraudonųjų spindulių atspindys aptikimo, todėl atspindžio ir formos tikslinės yra raktas į aptikimo atstumas.Tarp jų, juoda aptikimo atstumas yra nedidelis, baltos spalvos, yra didžiausias; nedidelio ploto objekto atstumas yra mažas, didelis plotas, atstumas yra didelis.

3. Išvesties prievadas iš jutiklio modulis gali būti tiesiogiai susiję su I/O prievado bendrosios chip mikrokompiuterių, ar relė 5V, galima tiesiogiai važiuoti.

4. Lyginamosios priėmė naują A63A mikroschema su mažu energijos suvartojimu ir stabiliai veikia.

5. Modulis gali būti varomas 3-5V DC maitinimo šaltinis, kuris tinka bet single-chip mikrokompiuteris valdytojas.

6. Plokštės dydis: 41mm * 16mm, ir buvo 3mm varžto skylę ir padėties skylę suderinamas su Lego blokai, kuri yra patogi, nustatyti ir įdiegti.

7. Kiekvienas modulis turi patikslino ribą, palyginti įtampa per potenciometras vežimo metu, tačiau, remiantis įvairiais aplinkos šviesos, prašome ją pakoreguoti, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

Jutiklio Tipas Holzer
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.