100vnt Atsitiktinai Sumaišyti Gražių Animacinių filmų Mažai Ragana Medienos Siuvimo Mygtukus "PASIDARYK pats" Scrapbooking 3.2x2cm A00745

0
0 Atsiliepimai

€7.90
Kiekis:
  • Kategorijos: Drabužių Siuvimo & Audinys
  • Žymos: j. nuostabus papeleria kanceliarinės prekės lipdukas, saldainiai spalvos mygtukai, citroen c4 picasso 2015 signalinė lempa, kopūstai pleistras vaikams lopai, žvakės šviesos, žvakių liejimo formos, saldainiai spalvos "pasidaryk pats" amatai, jogos studija kūdikiams rinkiniai, žvakės šviesos rinkiniai, saldainiai spalvos audinio, žvakių vaškas.

SKU: 18983

100vnt Atsitiktinai Sumaišyti Gražių Animacinių filmų Mažai Ragana Medienos Siuvimo Mygtukus "PASIDARYK pats" Scrapbooking 3.2x2cm

Medžiaga:

Mediena

Dydis:

Maždaug:3.2 cm x 2cm(1 2/8"x 6/8")

Skylės dydis: 1mm Storis: 2.7 mm( 1/8")

keitimas : 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.0393 colių

Spalva:

Atsitiktinai Sumaišyti

Kiekis:

Jūs gausite 100vnt šį elementą, sąrašą, kainos

Dalies Nr. A00745

Šie elementai yra sumaišyti atsitiktine tvarka,todėl spalvos Mygtukai gavote gali būti ne visai pati, kaip paveikslų paroda.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Sklypai yra paprastai išsiunčiamas per 1-2 darbo dienos po išvalytas mokėjimą ( išskyrus savaitgalius ir didelis šventes )

1) Sklypai bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu, pristatymo laikas, bus apie 8-20 darbo dienų, jei suma per tvarka, yra mažesnė nei $150.

2) Sklypai bus išsiųstas EMS, DHL, UPS ir " Fedex, pristatymo laikas, bus apie 7-10 darbo dienų, jei suma už užsakymą yra virš $150.

Grąžinimo Politika

Visus elementus, bus patikrintas ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.visiškai grąžinimo, keitimo ar pakeitimas yra siūloma.Tiesiog, jei reikia, prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.

Prašome atkreipti Dėmesį: mes negalime grįžti, laivybos išlaidų ar nereikia imtis laivybos išlaidų atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

Atsiliepimų &Susisiekite su mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome jaustis patogiai, leiskite man žinoti pirmą kartą.Aš duosiu jums gerą sprendimą.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Dydis 32*20mm
Apdaila Nėriniai
Produkto tipas Mygtukų
Technics Dažyti
Formos juosta
Mygtuko Tipas 2-Skylių Mygtuką
Stilius flatback
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Bakelite

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.