Liemenė Kuprinė 1000D Nailono Oksfordo Kovoti su Hidratacija Dėklas atsparus Vandeniui, Modulinės Juostos, skirtos Pėsčiųjų, Kempingas Medžioklės Turistinius

0
0 Atsiliepimai

€18.99 €7.60
Kiekis:

SKU: 192942

Lauko Molle Dėklas Kovoti su Hidratacija Vežėjas Pack 1000D Nailono Oksfordo Vandens Pūslės Vežėjas Pack Armijos EDC Medžioklės Modulinės Juostos, skirtos Pėsčiųjų, Kempingas Turistinius

Ypatybė:

1. Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės 1000D nailono oksfordo audinys.Su didelio patvarumo, vandeniui ir quick dry rezultatus.

2. MOLLE Sistema: MOLLE draugiškas.Specialiai sukonstruotas vest kuprinė ir dauguma įrankių, su MOLLE sistemos.Puikus derinys, gali būti naudojama bet kokia situacija, kaip airsoft medžioklės pėsčiųjų ir kitų veiklos lauke.

3. Modulinė rišimo sistema: Ši drėgmės krepšys taip pat yra skirtas atlikti vandens maišeliai per modulinės austinių diržų sistema, kad gali būti pridėtas prie jūsų liemenės ar kuprinės.Jūs žinote geriau nei bet kas, kaip greitai prieiti prie vandens, kuris gali išgelbėti gyvybę, todėl šį maišelį galite visiškai pritaikyti šį būdą.

4. Praktinio Dizaino: Dviejų kišenių-pagrindinis kišenė su maža kišene, trijų dalių ciklo sistema, plokštės, trijų pusių molle sistemos.Ir pagrindinis kišenėje turi tris atidarymo vieta lengvai gauti, dvigubas užtrauktukas dizainas kišenėje, yra patogus naudoti.Du kartus greito atjungimo sagtis užrakinti pack saugiau.Dvi paslėptas tarpsluoksnių, geriau klasifikuoti savo daiktus.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Medžiaga: 1000D nailono oksfordo audinys

Gaminio dydis: aukštis 38x plotis 27x storis 10cm/14.9x10.6x3.9in

Spalva: žalia, chaki, mėlyna(pasirinktinai)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Molle Dėklas

Prekės Pavadinimas MOJOYCE
Tipo sportas Medžioklė
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga nailonas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.