"Pasidaryk Pats" Knyga Kampe Lentynos Namas Miniatiūrinės Medinės Lentynoje Kolekcines Ornamentu Miniatiūriniai Įterpti Stiliaus Namas Kit Modelis K4g0

0
0 Atsiliepimai

€15.86 €9.51
Kiekis:

SKU: 196771

Aprašymas:

Produkto savybės:

Name yra tarsi miniatiūrinę nekilnojamojo namas, toks mielas!

Medžiagos apie namelis yra kaip tikras namas, pavyzdžiui, kabineto yra pagamintas iš medžio, užuolaidų audinys galvos yra pagaminti, ir knygos yra pagaminti iš popieriaus, galvos!

Visapusiškai naudotis savo rankas-dėl sugebėjimo, ir beveik visos scenos reikia padaryti patys!Gamybos procesas yra įdomus!

Priėmimo instrukcijos:

1. Išsamios instrukcijos yra pridedami prie produkto pakuotės.Prieš atlikdami, jūs galite parengti papildomas priemones, pvz., žirklės, pincetai, liniuotė, klijai ir kitos priemones.

2. Sukurti savo name, daugiausia per "PASIDARYK pats" procesai, pvz., poliravimo, įterpimo, suvirinimas, surinkimas, dažymas, siuvimo, modeliavimo ir pateikimo.

3. Žaliavų viduje yra suskirstyti į keletą paketų, pagal medžiagą, kuri gali būti atliekamas kelis kartus.Tai trunka apie tris valandas į kelias dienas užbaigti galutinį produktą (priklausomai nuo individo vadovo kvalifikacijos).

Komplektą sudaro:

1 * "PASIDARYK pats" salono

1 * LED lempa

1 * baterija langelį perjungti

1 * dulkių dangtelis

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga TVIRTASIS

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.