Kalėdų Aukso Kaustytomis Geležies Žvakidė Dekoratyvinis Puošyba, Dekoravimas, Šeimos Susibūrimai Ir Sukurti Šventinę Atmosferą

0
0 Atsiliepimai

€2.01 €1.33
Kiekis:

SKU: 130331

Aprašymas:

[Tinkamiausia Medžiaga]: Pagaminta kalimo būdu geležies medžiagų.Dydis Kalėdinė žvakidė yra tiksliai tinka bet kurioje kambario jūsų namuose.

[4 rūšių stilių]: Imituoti Kalėdų eglutės/briedis/pentagram/patinka dizainas, žvakidė yra Kalėdų stiliumi, kuris labai tinka puošti savo Kalėdų vakarėlį, sodybos ar kiemo, todėl jūsų Kalėdų kampe pilni gyvybingumo.Jis taip pat tinka žvakių šviesoje vakarienė, restoranai, gyvenamieji kambariai ir parduotuvių.

[Puikus Dekoro]: Mielas Kalėdų žvakidė dekoracijos labai tinka dekoravimo šeimos susibūrimai ir sukurti šventinę aplinkoje.Jie juos naudoja norėdami pagražinti savo stalai, amatų ekranas, vitrinos, kurortas, dekoratyvinis šeimos susibūrimai, mini sodų ir pan.

[Puikią atmosferą]: Po to kostiumas dega žvakė, jūs galite įdėti ją kur norite.Dekoratyvinės žvakidės galite pridėti gražus ir akį traukiantis touch į savo erdvę, sukurti romantišką atmosferą Kalėdų.

[Puiki dovana]: Kalėdų žvakidės, kad jūsų namuose visą šventinį džiaugsmą.Labai tinka puošti Kalėdų eglutes, kieme, virtuvės stalus, židiniai ir kt.Ji taip pat super mielas atmosfera dovana šeimai ir draugams.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: žvakidė

Medžiaga: Geležis

Dydis: 15x7cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:1x žvakidė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Prekės Pavadinimas TPXCKz
Naudoti namo apdaila
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.