Vėjo Suktukai Lauko Metalo 3D Nerūdijančio Paukščių Suktuko Lauko Sodo Dekoro 12In Kinetinė Vėjo Varpeliais

0
0 Atsiliepimai

€27.49 €22.26
Kiekis:

SKU: 133175

Atsiliepimai 1.Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.atminkite, mums penkios žvaigždės, kaip mūsų atlygis! 2.Jei jūs neturite patenkinti klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes galime suteikti jums geriausią sprendimą, Mes paslaugas jums pasitenkinimą

Aukštos kokybės Medžiaga: vėjo suktukas yra pagamintas iš patvaraus nerūdijančio plieno medžiagos aukštos kokybės, ir padengta epoksidine apsaugine danga, atsparūs.Unikali pjovimo technologija sukuria ryškus forma, kad būtų lengva sudėti ir išardyti.

Praktiškas ir Stilingas: vėjo suktuko yra praktiškas ir stilingas, su spalvingas paukštis modelis.Naudoti kaip sveiki prop bet įėjimas iš savo namų kviesti žmones į vakarienę kartu, arba tiesiog jį sustabdyti savo sode pridėti romantiškas elementai.

Taikoma Proga: vėjo suktuko yra puikus dekoravimo bet kur, patalpoje ar lauke, pavyzdžiui, sienos, langai, žibintai, medžiai, balkonai, terasos ir sodai mėgautis nuostabų verpimo poveikį.

Lengva Naudoti: Ji ateina su S formos pasukti kablys ir styginių lengvai apdaila, leidžianti suklį suktis vėjo ir pakreipti ne bus.

Puikus Dovanos: Gražiai paukščių raštuotas ir išskirtinį 3D vėjo suktukai yra nuostabus dovanos dieną, Motinos Dieną, Kalėdas, gimtadienius, Padėkos ir kitų švenčių.

Specifikacija:

Pavadinimas: 3D Vėjo Suktuko

Dydis: 30 x 38cm/ 11.81 x 14.96 į

Svoris: apie 400g

Spalva: Įvairiaspalvis

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 x 3D Vėjo Suktuko

1 x Kablys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.