Stabdžių Mėlyna Šviesa Ekrano Filtras Kompiuterio Plačiaekranis KOMPIUTERIO LED Ekranas Anti-UV Anti-Radiacijos Kabo Tipas

0
0 Atsiliepimai

€37.63 €18.82
Kiekis:

SKU: 15018

Savybės:

1. Kabinimo tipas: Šio atskyrimo valdybos nėra pažeisti ekraną, jis naudojamas kabo, nėra oro burbuliukų, ir nereikia įdėti.

2. Veiksmingai blokuoti mėlyna šviesa: pridėti anti-mėlyna šviesa dangos, norint efektyviai blokuoti kai kurias mėlyna šviesa, kad šviesa minkštesnė ir sumažinti akių skausmą.

3. Aišku, nuotraukos kokybė: Po kabinti disko, ekrane mokslinių tyrimų yra aiški ir skaidri, nekeičia pradinės spalvos ir ryškumas ekrano, ir ramina, ir nėra akivaizdaus.

4. Aukšto kietumo medžiaga: Akrilo medžiagos yra priimta, kuris yra draugiškas aplinkai ir saugus, aukštos kietumas ir atsparumas įbrėžimams.

5. Frameless nematomas dizainas: kompiuterio ekrano izoliacijos valdyba priima frameless nematomas dizainas, kuris neturi įtakos išvaizda ekranas.

Aprašymas:

Akrilo atskirai valdybos aukštas šviesos pralaidumo, kuris gali užkirsti kelią mėlyna šviesa, sumažinti regėjimo nuovargis, užkirsti kelią trumparegystė, ir išvengti spindulių.

Techniniai duomenys:

Dydis: 13.3 colių, 15.6 colių, 21.5 colių (pasirinktinai)

Medžiaga: Akrilas

Tikslas: anti-mėlyna šviesa

Spalva: Atsitiktinis

Pakuotė:

1 * Anti-mėlyna Šviesa Atskirai Valdyba

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Modelio Numeris Anti-mėlyna Šviesa Atskirai Valdyba
Dydis 13.3 inches, 15.6 inches, 21.5 inches(optional)
Kilmės Žemyninė Kinija
Pakuotė No
Naudoti TV

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.