Milžinišką Vaikams, Suaugusiems, Baseinas Žaisti Vasarą Džiaugtis Paplūdimio Kamuolys PVC Balionai, Pripučiami Futbolo Vandeniu Žaidimą Balionas

0
0 Atsiliepimai

€30.81 €17.57
Kiekis:
  • Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
  • Žymos: žaislai, pripučiami tikslas, Pripučiami Futbolo, milžinišką lauko žaidimai.

SKU: 110165

Prekės Pavadinimas: Pripučiamas Paplūdimio Futbolo Kamuolys

Medžiaga: 0.18 mm PVC

Dydis: 60cm, 80cm, 100cm, 150cm

Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Vaikams, Lauko, Šaliai Savybės:

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta iš tvirto pvc medžiagos, paviršiaus, produkto, yra lygus, lengvai valomas, sanitarijos ir ekologiška.Oro nepraleidžiančios oro pagalvė struktūra nėra lengva ištekėti.

2. Saugi Medžiaga: Jis priima aptakaus dizaino, be jokių išsikišimų, siekiant apsaugoti vaikų saugumui.Po saugos bandymo vaikų žaislų Jungtinėse amerikos valstijose ir Europoje, ji visiškai atitinka griežtus Amerikos ir Europos standartai.

3. Lengva Naudoti: Ji yra įrengta su saugumo infliacija vožtuvas (nagų), kuris gali būti visiškai įkrauta vieną kartą, ir gali būti išnaudota daugkartinio naudojimo, kuris yra patvarus.

4. Lengva Nešti: Mažas dydis, lengvas, sulankstomas, ir supakuoti po defliacija.Lengva nešiotis ir neužima vietos, kai saugomi.Mėgaukitės šis milžiniškas pripučiamas paplūdimio kamuolys paplūdimyje, baseine, dėl nepriklausančių priežasčių, į savo šalis, arba pasinaudoti treniruoklių salė.

5. Gal jums reikia mini pumper, kuris yra kompaktiškas, pakankamai nešiotis su šiuo kamuoliu.Galite įsigyti vieną iš mūsų svetainė kartu su paplūdimio kamuolys!

Į paketą įeina: 1 x Pripučiami Futbolo

Pastabos:

1.Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Medžiaga PVC
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 12+y, 3-6y, 6-12y, 14+y

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.