Aamazing Vairuotojas Eismo Žaidimo Vaikams Amžiaus Vaikų Darželį Nušvitimą Žvalgybos Plėtros Vairuotojas Eismo Žaidimas Žaislas

0
0 Atsiliepimai

€17.43 €6.62
Kiekis:

SKU: 1126260

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Vairuotojas Traffice Žaidimas

Žaislas tipas: Intelektinės Žaislai

Medžiaga: ABS

Specifikacija:

Gaminio dydis: 14*14cm/5.51*5.51 į

Pakavimo Sąrašas:

Vairuotojas Eismo Žaidimas Automobilių*16

Naudojimo Instrukcija*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Žvalgybos Žaidimas: Vaikai gali praktikuoti loginio mąstymo sugebėjimus, atsižvelgiant į problemas, pradedant nuo tų, pradedantiesiems tiems specialistams, kad gauti sunkiau, kaip tu žaidi.Be to, jis gali padidinti loginiu mąstymu, erdvinio mąstymo ir planavimo sugebėjimus.

2.Aukštos klasės Medžiagos: Elegantiškai meistriškai, patikimas ir saugus yra Valdybos Eismo Žaidimas.Tai gražiai paruošta ir be atplaišų. 16 trukdo transporto priemonės dalį, šis žaislas loginis žaidimas.

3.Švietimo Žaislas: Jis yra geras švietimo žaislas.Tai lavina vaikų smulkiosios motorikos įgūdžius, rankų vikrumas, spalva pripažinimo, meno pojūtį, vaizduotę, ir anksti modelis seka.

4.Paprasta Vežti: Tai gabenamieji mokymosi žaislas.Geras update, kuris apima organizatorius ir kortelės turėtojo.Jis yra nešiojamas ir sustoja vaikams tampa nuobodu, kai keliaujate.

5.Žavinga Dovana: Vairuotojas Eismo Žaidimas Žaislas yra gana dovana vaikams.Ji gali vykdyti vaikų, tai logiška, gebėjimų ir mąstymo sugebėjimus ir yra geras švietimo dovana vaikams.

Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 3-6y, 6-12y, 0-3y, 14+y, 12+y
Sertifikavimo ce, Europoje sertifikuotas (CE)

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.