Reguliuojamas Kliūčių Ir Kūgio Nustatyti Judrumas Kliūčių Disko Spurgų Futbolo Sporto Plyometric Greitis Mokymo

0
0 Atsiliepimai

€62.70 €39.50
Kiekis:
  • Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
  • Žymos: reguliuojamas kliūtis, judrumas kliūčių, plyo dėžutę, spurgų, vikrumo tinklelis ir pelningumo.

SKU: 110622

Reguliuojamas Kliūčių Ir Kūgio Nustatyti Judrumas Kliūčių Disko Spurgų Futbolo Sporto Plyometric Greitis Mokymo

GALUTINIS JUDRUMAS KLIŪTIS NUSTATYTI - tik greičio ir manevringumo mokymo įrangos rinkinys, kurį sudaro 6 Aukščio Kliūčių, 12 Greičio Spurgų, padidinti savo treniruotės ir išsiveržti konkurencijos.

GREITAI NUSTATYTI ir LENGVAI REGULIUOTI - sukurti ir pritaikyti mūsų Pro Kliūtis yra akimirksniu, tiesiogine to žodžio prasme.Puikiai tinka visų amžiaus grupių ir gebėjimai.Kai baigsite, tiesiog sulenkite atsargines kopijas ir saugoti mūsų atlikti maišelis.Pamiršti didelių gabaritų įrankiai ir nusivylimas, dabar jūs galite sutelkti dėmesį į mokymą.

ATNAUJINTAS "ATSISKYRUSIŲ" SISTEMA - Profesionalaus lygio kliūčių, kad yra patvarus, tvirtas ir pastatytas paskutinis, sezonas po sezono.Skirtingai nei dauguma plastikinių kliūčių, kad bus kelionė, žaloti, įtrūkimai ir pertrauka, kai jūs žingsnis į juos, mūsų yra unikaliai suprojektuoti žlugimo butas.O ne stabdymas ledu jūsų kulkšnis, tiesiog snap back-up, ir jūs esate pasirengę kitą gręžimo.

KOMPAKTIŠKAS ir LENGVAS, Palyginti su kitų sunkiasvorių ir didelių gabaritų žingsnis kliūčių, mūsų nešiojamų kliūtis ir kūgio nustatyti yra išsipildžiusi svajonė.Tiesiog sulenkite kliūčių, plokšti ir skaidrių visą rinkinį įtraukti tinklinio sporto krepšys lengvai nešiojimo ir laikymo.Puiki dovana idėja futbolo treniruotes, futbolo arba krepšinio treneriai, šunų instruktorių, vaikai, sportininkai ar bet kam kitam, kas myli sporto mokymo!

Spalva: fluorescencinė žalia

Medžiaga: PVC

Dydis: 15/23/30cm

Pakuotės Turinys:

6 x Kolonėlė Kliūčių

12 x Kūgis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.