1 Pora Sniego, Ledo Letena Laipiojimo Kapliukai 24 Smeigės Neleidžiančioms Slysti Ledo Sniego Kempingas Vaikščiojimo Batai Smaigalys Sukibimą Žiemos Lauko Įranga

0
0 Atsiliepimai

€2.49 €1.00
Kiekis:

SKU: 136095

Sniego Šuoliai Spaustuvai, Trinkeles 24 Smeigės Batų Įkrovos Spaustuvai, Grandinės Stabdžių Slydimui, dilimui Ledo Gripper Smaigalys Per Batai Apima Lauko Žiemą Vaikščioti

Ypatybė:

1. Taikoma Vieta: Paprastos konstrukcijos, patvari ir dėvėti, atsparus smūgiams, neslidus ir saugus vaikščioti.Tai geras pagalbininkas, gamtos vaikščiojimo lietingą orą, pelkių, sniego, ir ledo keliuose.

2. Lengva įdiegti ir pašalinti: patogus ir paprastas, lengvas, lengva nešti, valyti su vandeniu, dilimui, stiprus tvirtumo ir didelio šalčio atsparumas.

3. Neleidžiančioms slysti: Jis gali išvengti traumų sukeltu slydimo, ir tinka žmonėms, kurie nori vaikščioti ant ledo ir sniego keliai žiemą.Sutirštės silicio dioksido gelis yra stiprus elastingumą ir stangrumą, nėra lengva pertrauka, kai ištemptas, ir yra atsparūs žemai temperatūrai.

4. Medžiaga: Pagaminti iš nerūdijančio plieno, ji stipri, kietumas, stiprus atsparumas dilimui, mažas atsparumas temperatūrai ir jokių rūdžių.

5. Tvirti ir ilgaamžiai-Dėl kapliukai yra sujungti du kartus grandines, kurios yra daugiau tvirtas ir patvarus.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Kapliukai

Medžiaga: plienas letena+nailonas juostelės

Spalva: juoda

Dydis: M (tinka bateliai, dydis 35~39), L (tinka bateliai dydis 40~45)

Svoris: apie 135g

Taikoma: taikoma į lauko aplinka

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Pora x Kapliukai

Kilmės Žemyninė Kinija
Svoris about 135g
Tipas Kapliukai
Spalva juoda
Taikoma taikoma į lauko aplinka
Medžiaga plieno letena+nailonas juostelės

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.