Atnaujinta Modelių Elektros Putų Pieno Putų Juoda Daugiafunkcinis Kavos, Su Įmontuota Ličio Baterija

0
0 Atsiliepimai

€13.02 €10.29
Kiekis:

SKU: 1115790

Lengvas USB pieno putų pagamintas su neslidžia ABS plastiko rankena ir maisto kokybės nerūdijančio plieno šluotelė.Lengva valyti, tiesiog įdėti ją į vandenį ir paversti jį!

Pieno putų naudoja įmontuota baterija, USB C Tipo baterija, kuri išsaugo likimo baterija išlaidas kavos mėgėjams.Be to, putų ateina su įkrovimo priminimas: kai visiškai įkrautas, šviesa automatiškai išsijungia.

Nesvarbu, ar tai pieno, kokteilius, grūdų, kiaušinių, grietinėlės, kavos, sulčių ar karšto šokolado, galite plakti nieko su šia šluotele.Ne daugiau rankinis maišymas, arba naudojant sudėtingą maišytuvai.Tai puiki dovana maisto ruošimo entuziastai!

Maisto kokybės nerūdijančio plieno maišymo galva, korpusas yra pagamintas iš ABS plastiko su matiniu išvaizda ir subtilus tekstūros.

Pieno putų turi tik vieną putų greičio, tačiau ji yra sparčiausiai putų greitį pasiekti greitai putų rezultatus, taupant jūsų laiką ir, atitinkančių jūsų kavos greičiau.

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS+nerūdijančio plieno

Pakuotės Turinys:

1 x Kiaušinių spragilas

1 x USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas FGHGF
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.