1 Pora 12v POE Splitter Adapteris Priedai RJ45 Purkštuvo Rinkinys, Maitinimo Kabelis Fotoaparato Vaizdo Jungtis, skirta Cctv Saugumo Kameros

0
0 Atsiliepimai

€1.60 €1.05
Kiekis:

SKU: 1117878

Gakaki 1 Pora 12v POE Splitter Adapteris Priedai RJ45 Purkštuvo Rinkinys, Maitinimo Kabelis Fotoaparato Vaizdo Jungtis, skirta Cctv Saugumo Kameros

Produkto Informacija:

POE kabelis

Visiškai Pasyvus "Power over Ethernet" RINKINĮ sudaro dviejų dalių - PURKŠTUKO ir SKIRSTYTUVO.Tinka naudoti ir su produktais, kurie iš esmės nepalaiko "Power Over Ethernet".Pasyvus Power Over Ethernet NUSTATYTI taikomas įvairių tinklo produktų, pavyzdžiui, Prieigos Taškus, Maršrutizatoriai, IP kameros, modemai, jungikliai, įterptinių kompiuterių ar kitų tinklo įrenginių.Pasyvus "Power over Ethernet" RINKINYS yra suderinama su dauguma įrenginių rinkai, pvz., D-Link, Linksys, Airlive, Senao, Wline, Micronet, Edimax ir kt.Prietaisai gali būti tiekiama standartiškai iki 50V. (Maitinimo adapteris nėra įtrauktas, galima naudoti maitinimo adapteris traukos prietaiso prieigos tašką, IP kameros ir kt.) Passive PoE ' s diapazonas yra paprastai iš 30-40 metrų/100-130 pėdų (realus atstumas priklauso nuo elektros energijos tiekimo, tipo kabelis ir varomas prietaisas).

Įeina: PURKŠTUVAS ir SKIRSTYTUVO.

Pilnas komplektas platų tinklo produktų, pavyzdžiui, Prieigos Taškus, Maršrutizatoriai, IP kameros, modemai, jungikliai, įterptinių kompiuterių ar kitų tinklo įrenginių, pavyzdžiui, D-Link, Ovislink, Senao, Wline, RouterBOARD, ĮVYNIOJIMAS, lentos ir kiti įrenginiai, naudojantys passive POE injekcijos.

Jungtis Barelį dydis yra 2.1 mm (5.5 x 2.1 mm)

Galia Smeigtukai 4,5 + ir 7,8 -

1. Tai labai paprasta prijungti passive poe .Apatinėje dalyje, mes prijunkite prie Ethernet

RJ jungtis passive PoE prie KOMPIUTERIO, Koncentratoriaus ar Perjungtuvo ir prijunkite maitinimo adapterį

į maitinimo lizdą.

2. Į priešingą pabaigoje (RJ lizdą), mes prijungti Eterneto kabelį, vedantį į toli pabaigos.

3. Toli gale, mes prisijungti pabaigos Ethernet kabelis su RJ45 lizdą ir prisijungti

maitinimo jungtis ir Eterneto į variklinės įrangos.Įranga yra dabar sujungti juos.

Įvesties / Išvesties Specifikacijos

Nuolatinės SROVĖS Įvesties Įtampa:IKI 60VDC DC Išėjimo Įtampa:IKI 60VDC Max Išėjimo Srovė-1.5-2A Max.Per Srovės Apsaugos Nė vienas Darbo diapazonas:mažiau kaip 30 metrų.

Bendrieji Sepcifications: darbo Temperatūra -40°C ~ 60°C (-40°F ~ 140°F) jei tai MEDŽIAGOS, PVC Ethernet Dienos Norma 10/100Mbps Ethernet Kabelis TIA/EIA 568 Katė.5 Drėgnumas Iki 90% Svoris: 70g DC Kištukai 2.1mmx5.5mm, Ilgis 170mm

Paketas Apima:

1 gabalas POE Splitter ir 1 gabalas POE Injector

* Mes laivas visame pasaulyje ( Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO ).

* Kad bus išsiųstos per 3 darbo dienas.

* Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

* Vaizdai parodė, jūsų nuoroda tik.

* PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir holoidays.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

* Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

* Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo savo vietos muitinės ir pašto paslaugų.

* Priimame mokėjimo sąlygos, sąlyginio Deponavimo ir kitų populiarių sąlygomis.

* Jei jūs norite mokėti, kitų sąlygų, išskyrus tuos atvejus, sąlyginio Deponavimo, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

* Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to patvirtinkite užsakymą.

* Mes teikiame 1 metų garantija, sugedę elementai, priedai, ateina su 3 mėnesių garantija.

* Mes tikriname kiekvieno produkto, prieš laivą, ir užtikrinti, kad jie yra 100% darbo.

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos pakeitimo (Pirkėjas turėtų apimti visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė būklės).

* Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 1 metus nuo įsigijimo.Pirmą 1 mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti 2 būdais laivybos kaina.

* Kai mes grįžti elementą, mes išsiųsti ją atgal kaip įmanoma greičiau.

* Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo pusėje.

* Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi siekiant gerinti mūsų paslaugų kokybę.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

* Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Spalva juoda ir balta gali būti pasirinkti
Modelio Numeris Pasyvus "Power Over Ethernet" adapterį
Sertifikavimo NĖRA
Pavadinimas Poe Adapteris, Kabelis Rj45 Purkštukas (Benzinas)
Funkcija 22059-2
Pakuotė 2VNT(1 Pora)
Elemento Tipas Kabeliai
Dydis Standard
Kištuko Tipas NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.