Laipiojimo Virvės Ju Vaikams Laipioti Krovinių Ju 89"x46'Net Su Kabliukais Treehouse Džiunglių sporto Salėse Laipiojimo Lyno Net Slackline

0
0 Atsiliepimai

€26.67 €18.67
Kiekis:

SKU: 1142268

Kulka Taškų:

1、Vaiko Sauga: poliesteris austas diržas yra labai dėvėjimuisi atsparios ir gali sumažinti žalos riziką.Vieną rišimo gali vežti daugiau kaip 250 kilogramų, siekiant užtikrinti, kad ji tinka vaikams nuo 3 metų.Mes tikriname kiekvieną partiją, siekiant užtikrinti, kad produktai atitinka mūsų aukštus kokybės standartus.Užtikrina saugumą jūsų šeimai.

2、Žmogiškas Dizainas: Mes sukūrėme dar 4 sagtys apačioje krovinių laipiojimo ju.Jūs galite nustatyti juos ant žemės arba užkirsti kelią jai supasi ne bus.Ji labai tinka pradedantiesiems.Mūsų vaikų virvę nuskaitymo net labai tinka skatinti fizinį koordinavimą, pusiausvyrą ir jėgą.Ji tinka vaikų nuotykius veikla, kuri gali vykdyti vaikų, bus ir stiprinti fizinę sveikatą.

3、Lengva Naudoti: be to, reguliariai mokymo kursus, taip pat galite paversti savo laisvalaikio liniją į kliūčių ruožą, kuris padeda sukurti bendrą viršutinę kūno stiprumas ir koordinavimas.Diegimo procesas yra labai paprastas, tik jums reikia padaryti, tai prijungti laikiklio žiedo ar sūpynės rinkinys.

4、Vaikams, Sveikatingumo Veikla: Ji labai tinka vaikams naudotis ir žaisti kabinti, supasi, ir laipioti, plėtoti koordinavimą, pagerins vaikų pusiausvyrą, gebėjimą stiprinti organizmą ir šerdies, ir padidinti lankstumą ir fizinės būklės!Gražiai suprojektuota, patvarus, tvirtas ir interaktyvios aukštos kokybės dizainas.

5、Magija Žaidimų Įranga: Vaikų laipiojimo krovinių ju labai tinka šeimoms, mokyklos, žaidimų aikštelės, pramogų centrų, vandens parkų, zoologijos sodas, sporto salės, dienos stovyklos, vasaros stovyklos, kiemuose, medžio namų ir kliūtis kursus.Rekomenduojama naudoti prižiūrint suaugusiesiems.

Aprašymas:

Vaivorykštė Laipiojimo Ju yra labai dėvėjimuisi atsparios ir gali sumažinti žalos riziką.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rainbow Laipiojimo Ju

Spalva: juoda/color

Dydis: apie 89 cm x 46 cm

Medžiaga: nailonas

Konfigūracija: 1 laipiojimo net + 4 trikampis kabliukai

Svoris: apie 1000KG

Keliamoji instrukcijos: vieną rišimo galite įkelti daugiau nei 250 kg

Pakavimo Sąrašas:

1*Laipiojimo Ju

4*Trikampis Kabliukai

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali būti skirtumas spalva, nei ji yra realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 vaikams laipioti ju yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio medžiagos, visa tai yra labai tvirtos ir ilgaamžės, neša daugiau nei 250kg, nebijo saulės arba lietaus.

2.【Sunkiųjų Kabliukai】Kiekvieną laipiojimo ju vaikams ateina su 4 sunkiųjų patvarus įrašus, kurie yra dėvėti, atsparus ir patvarus, netgi esant sunkiai naudoti.

3.【Skatinti Koordinavimą】Mūsų tikslas yra nemokama vaikų vaikystės, iš okupuota kompiuterių ir mobiliųjų telefonų, ir mes manome, kad vaikų fizinė būklė, motyvacija ir fizinis koordinavimas gali būti tvirtesnis ir tobulinami naudojimosi teikia laipiojimo ju.

4.【Kelionės Nešiojamų】Šio lauko vaikams laipioti krovinių ju telpa jūsų rankinėje ar kuprinės.Galite patogiai imtis laipiojimo ju bet kur, kur jūs norite.

5.【Keli Naudoja】be to, monolitinis laipiojimo sienos, laipioti, net yra taip pat suderinama su kitomis patalpų žaisti įranga.Tai yra taip pat puikus aksesuaras, medis, namai, sūpynės, ir jungle gym, tenkinti įvairių poreikių vaikų lauko žaidimų aikštelės.

Kilmės Žemyninė Kinija
Amžius >3 metų
Medžiaga Medžiaga

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.