Karalienė Jubilee Platinum Sagė Moterims, Vyrams, Suvenyrų, Metalo Emalio Prisegti Ženkliukai Sagės Drabužių Priedai Smeigtukai

0
0 Atsiliepimai

€1.83 €1.28
Kiekis:

SKU: 1147653

Produkto Informacija:

1、[ Platinum Jubiliejaus Šventė ] Karalienių Jubilee Platinum Ženklelis yra skirtos paminėti Karalienės šlovingą gyvenimą.Ženklas 70 metų tarnybos prie žmonių, Jungtinės Karalystės ir Sandraugos.

2、[ Lengva Nešioti ] Europos Sąjungos Jack Vėliavos Karalienė Atminimo Ženklelį turi pin ant nugaros, lengvai įjungti ir išjungti, jūs galite dėvėti ją į savo maišelį, kailis, marškinius, kaklaraištį ir pan.

3、[ Patvari Medžiaga ] Karalienė Elizabeth II Suvenyrų Ženklelis yra pagaminti iš kokybiškų metalo medžiagos, su lygaus paviršiaus, išspausdintas aiškus modelis, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4、[ Nešiojamas ir Kompaktiškas ] skersmens kiekvieną Karalienė Elizabeth II 70 Pin Ženklelis yra maždaug 4.4 cm/ 1.73 į.Tai yra teisingas dydis, dėvėti, kaip ir drabužių priedų ir akį traukiantis.

5、[ Puiki Dovana ] aptakus ir modernus dizainas leidžia Karalienė Elizabeth II Atminimo Ženklelis puiki dovana gerbėjų Britų royals.Tai gražus anglų dekoro, kad bus puikus suvenyras, dovana sukurti ilgalaikius, mylintis prisiminimus.

Aprašymai:

Proginių Karalienė Elizabeth II Ženklelis bus išspausdintas su didelės raiškos nuotraukas Karalienė.

Savybės:

1. Jis buvo skirtas paminėti Karalienės šlovingą gyvenimą.Ženklas 70 metų tarnybos prie žmonių, Jungtinės Karalystės ir Sandraugos.

2. Jis yra pagamintas iš patvarios medžiagos ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3. Tai puikus aksesuaras pasirinkimas ir tinka bet kokiam shirt, suknelė, krepšys, skrybėlių, fanny pack, piniginės, kuprinės ir kt.

Specifikacija:

Pavadinimas: Karalienės Jubilee Platinum Pin Ženklelis

Medžiaga: alavuotoji skarda padengti + geležies adata pin

Dydis: apie 4,4 CM/colių 1.73

Svoris: apie 6g

Pakavimo Sąrašas:

1*Karalienė Elizabeth II Atminimo Ženklelis

Produktų Nuotraukos:

Temos Žmonės
Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Metalo
Regioninės Funkcija europa

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.