Šiaurės Rankų Darbo Medvilninio Sienos Kabo Gobelenas Macrame Vestuvių Fonas Užuolaidų Bohemijos Kutas Sienos Meno Boho Namų Dekoro

0
0 Atsiliepimai

€39.41 €27.58
Kiekis:

SKU: 115567

Šiaurės Rankų Darbo Medvilninio Sienos Kabo Gobelenas Macrame Vestuvių Fonas Užuolaidų Bohemijos Kutas Sienos Meno Boho Namų Dekoro

Aukštos kokybės medžiagos: durų užuolaidos yra rankomis austi, su unikalus dizainas ir natūralių medžiagų, minimalizmas.Prašmatnus sienos dekoracija pagaminta iš medvilnės virvė yra pagaminti iš bekvapis, patvarus ir perdirbtos medvilnės virvė nekenkdamas aplinkai.

Atvejų: Tinka nėrinių vestuvės šeimų ir vaikų kambariai, gyvenamasis kambarys apdaila, visur, kur tik norite, kad kai kurios tekstūros ir smagu prie sienos.

Unikalus bohemijos nėrinių dizainas, tik rankų durininkas, subtilus, bet paprasta.Ten yra mada, retro stiliaus elementų.

Priežiūra: galima naudoti tik orapūtės nupūsti dulkes reguliariai, o ne plauti su vandeniu kasdienė priežiūra.Jei jums reikia išvalyti gaminį, prašome atkreipkite dėmesį, kad tai nėra skalbimo mašinos, bet ranka.Paspauskite produktas švelniai su savo rankas ir kruopščiai nuvalykite.

Naudojimas: Labai tinka vestuvių dovanos, vestuvių tapetai, tiekimas, boho tema dekoracijos, gimtadienio dovanos ir kt.

Spalva: smėlio

Medžiaga: medvilnės virvė

Pakuotės Turinys:

1 * Gobelenas (lazdos nepridedami)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.