Mediniai Spragtukas " Duomenys 30cm Medinis Paveikslas Apdaila Su Vienodais Kalėdų Stalo Guard Dekoro Sode Kalėdų Šalis

0
0 Atsiliepimai

€24.18 €13.30
Kiekis:

SKU: 1145966

Aprašymas:

Mediniai Spragtukas Duomenys yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, puiki Kalėdinė dekoracija ir daug programų.

Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiaga: pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės medienos medžiagos, lengvas, nešiojamas, saugus, daugkartinio naudojimo, patvarus, ir nėra lengva išnyks ir pertrauka.

2. Graži Apdaila: Spragtukas statula gali atidaryti savo burną, pavyzdžiui, didesnis burnos, ir nostalgišką, tradiciniai, šventiniai karaliaus paveikslas su turtinga istorija ir kultūra.

3. Platus Programas: padaryti jūsų namus daugiau švenčių, gali būti ant jūsų židinys, mantija, stalo, vitrinų, ar lentyną papildyti savo kitų Kalėdų dekoro temos.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Dydis: apie 30cm/11.81 į

Svoris: apie 400g

Pakavimo Sąrašas:

1* Mediniai Spragtukas Pav.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Stalo Dekoravimui ] nostalgišką, tradiciniai, šventiniai karaliaus paveikslas, turtinga istorija ir kultūra, atstovaujančių galia, Medinės Spragtukas " Duomenys atneša laimę į šeimą ir apsaugoti šeimos, stovėjo sargybos dieną ir naktį, siekiant apsaugoti visą šeimą nuo piktųjų dvasių ir pavojų.

2. [ Geros Kokybės Medžiagų], Pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės medienos medžiagos, "Spragtukas" Kalėdų Dekoracijos yra įrengtas ryškus karaliaus figūra ir ryškių spalvų, 30cm/11.81 colių puikus dydžio, patvarus, saugus, ir nėra lengva išnyks ir pertrauka.

3. [ Plataus Taikymo ] Medinių Spragtukas " Kariai yra papildys kitus jūsų Kalėdų dekoro temos ir esate užtikrintas, kad pridėti papildomų Kalėdų skonis visur, gali padaryti jūsų namus daugiau švenčių, stovint ant medžio masyvo bazę ir jūs galite pateikti jį į židinio, arba mantija, stalo, vitrinų, lentynų.

4. [ Savotiškas Stilius ] Kalėdų Spragtukas "Dekoras turi unikalų stilių ir tradicinių vienodi, burnos gali būti atidarytas ir "Spragtukas" atveria savo burną kaip didesnės burnos, turintys ilgą medienos gabalas ant nugaros, atidaryti ir uždaryti savo burną.

5. [ Gera dovana Atostogų ] labai tinkama dovana idėja, "Spragtukas" Lėlių Karys yra mąstantis ir puiki dovana Kalėdų, Velykų, ir kitų svarbių dienų, atsižvelgiant į tai, kaip gyvūnų stuffer vaikams, draugams, šeimos nariams, kurie mėgsta spragtukas " kolekcijos.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.