Helovinas Ilgas Kojas Lėlės Kūrybos Beveidis Lėlės Namų Puošybai Darbalaukio Papuošalai

0
0 Atsiliepimai

€13.69 €10.82
Kiekis:

SKU: 1173019

Helovinas Ilgas Kojas Lėlės Kūrybos Beveidis Lėlės Namų Puošybai Darbalaukio Papuošalai Papuošalai: gnome yra puikus namų puošybai.Papuošti jūsų namų, įdėti juos į savo kambarį, ir papuošti savo kambarį, kaip rašomasis stalas, stalas, sofa, spinta, lentyna, valgomasis stalas, lovos, jis taip pat yra naudojamas suknelė Kalėdų eglutė.Tegul jūsų namo(patalpos) turi dar vieną vaizdingoje vietoje.

Rankų darbo: Kiekvienas nykštukas lėlės yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, taip skiriasi du turės, kai kurie skirtumai dydis ir svoris.Jų graži išvaizda, yra labai populiarus su vaikais, ir tai yra taip pat geras pasirinkimas, vaikų dovanos.

puikus skleisti tradicinę dvasią.Folkloro, Gnome saugo namus ir gina žmones nuo nelaime.Ji atneša laimę į šeimą ir yra laikomas sėkmės.Jūs galite naudoti ją sužinoti jūsų vaikus istorijos ir perteikti džiaugsmą.

Statulėlės kūnas ir skrybėlę, pagaminti iš minkštos medžiagos, pliušinis nosies, ląstelienos balta barzda, ir ūgio kepurę kelia.Sunkesni apačioje (alsuoja kai smėlis) jam leidžiama stovėti vienas.

Tipas:Bat / Spider

Produkto pavadinimas: Helovinas ilgos kojos lėlės

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:audinys

dydis:11 x 7 x 25cm

Pakuotės Turinys:

1 x Nykštukai Apdaila

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.