Užuolaidų Tiebacks Pavasario Dizainas, Užuolaidų Ryšius Užuolaidos, Užuolaidų Ryšius Nugarą, Užuolaidos, Užuolaidų Dekoro Holdback

0
0 Atsiliepimai

€18.09 €14.29
Kiekis:

SKU: 1265438

[Prašmatnus Užuolaidų Aksesuaras ]užuolaidų tiebacks yra lapų iškirpti dizaino, gražus modelis, puikiai papuošti jūsų lango užuolaidėlė naują ir naują kelią.Suteikite savo gyvenimo srities meno prasme.

[Paprasta naudoti ir plačiai naudojami]Ši uždanga ryšius apklotai priima snap mygtuką dizainas(Ne Magnetinio Užuolaidų Tiebacks), ne įrankiai, nereikia gręžti sienos, lengva dirbti, vos kelias sekundes palaikykite užuolaidų.Užuolaidų holdbacks yra puiki alternatyva sieniniai kabliai ir gali būti susieta bet kur.

[Aukštos Kokybės Medžiaga]Ši uždanga holdbacks yra pagamintas iš kieto metalo , kietas lyno yra labai atsparių tempimui, nėra lengva lūžis,kuri turi puikų atsparumą korozijai ir ilgaamžiškumo.Tai užuolaidų kaklaraištis nugaros yra puikus pasirinkimas ne, apimantis užuolaidų nepridėję prie sienos tvirtinamų kablys, kuris gali pakenkti sienos montuojamas.

[Naujas stilius ir Galingas] Užuolaidų tiebacks yra elastinga, ji gali būti pratęsta ir sutrumpintas ne bus.Joks kitas įrankis, būtinas turėti savo užuolaidos,užuolaidų tiebacks yra naudojami visi skaidrus užuolaidos ir storas blackout užuolaidos.Užuolaidų kaklaraištis nugarą užuolaidos tinka gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, prancūzijos durys, kavinė, balkonas, biure ar studijoje.

[Elastingumą--Reguliuoti Ilgis Laisvai ]užuolaidų tiebacks yra graži ir turtinga.Mūsų užuolaidų ryšiai skiriasi nuo kitų namų, užuolaidų juostelės yra elastinga,užuolaidų holdbacks gali būti susukti sureguliuokite ilgį, kad atitiktų jūsų poreikius, todėl nėra reikalo nerimauti, dydis yra per didelis.

Spalva:Aukso / Sidabro

Medžiaga:metalas

Pakuotės Turinys:

4 * Užuolaidų mygtuką

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Audinio Tipas Sintetinių Plaukų
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.