2022 M. Moteris Šlepetės Žiemos Moters Namuose Bateliai Minkštos Medvilnės Pliušas Mielas Šlepetes Grindų Šlepetės Porų Batų Namų Pūkuotas Šlepetes

0
0 Atsiliepimai

€3.15 €2.52
Kiekis:

SKU: 11929

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos kokybės.Medžiaga: Pulko+ EVA.Spalva: kaip nuotraukose parodyta.EUR Dydis: 36/37/38/39/40/41/42/43/44/45. Prašome pagal savo pėdos ilgį pasirinkite tinkamo dydžio .prašome susisiekti su mumis , jei nesate tikri, dydį .ačiū

Pakuotėje: 1 pora Dėmesį: 1. Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus. 2. Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą!! 3.Mūsų dydis yra ne standartas, EUR dydis, ir tai tik tuo atveju, lygus snukio ilgiui! 4.Dydis standartinis įvairių šalių ir įvairių manufucturers yra skirtingi, jūsų pėdos ilgis yra vienintelis kriterijus renkantis dydį.

prašome pasirinkti, EUR Dydis 36, jei jūsų pėdos ilgis 23.5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis 37, jei jūsų pėdos ilgis 23.5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis 38, jei jūsų pėdos ilgis 24.5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis 39, jei jūsų pėdos ilgis 24.5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis-40, jei jūsų pėdos ilgis-25,5 cm.prašome pasirinkti, EUR 41 Dydžio, jei jūsų pėdos ilgis-25,5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis 42, jeigu jūsų pėdos ilgis 26.5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis 43, jeigu jūsų pėdos ilgis 26.5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis 44, jei jūsų pėdos ilgis yra 27,5 cm.prašome pasirinkti, EUR Dydis 45, jei jūsų pėdos ilgis yra 27,5 cm.

Apie Nuotrauką Nuotraukų produktai yra laikomasi.Spalva produktas gali skirtis, dėl blykstės, kameros, apšvietimas, ekrano nustatymas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Apie Laivybos

Po apmokėjimo jūsų užsakymą, Mes išsiųsti sklype per 5 darbo dienas, išskyrus Švenčių dienas.PIRKĖJAS yra soley, ATSAKINGA už muitinės formalumų prekėms.Apie laivybos laikas, jums reikia patikrinti iš anksto už informaciją apie pristatymo laiką į savo šalį, Apie Grįžimo atveju nekokybiškų daiktų ar klaidingų dalykų, kad jūs turite, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.Klientai turi patikrinti visus elementus gavęs ir pranešti mums per 3 darbo dienų, jei anythins nėra arba jis sugadintas.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.

Per 14 dienų nuo jos gavimo, galite grąžinti elementą.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos mokestis grąžinti prekes.

Apie Atsiliepimą

Ar mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su kad ir elementus.Prašome ne hush palikti mums neigiamų atsiliepimų, jei esate ne laimingas su užsakymų, bet palikti mums galimybę ją išspręsti už jus.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.Gauti Adresą Parašykite savo vardą, pavardę ir namo numeris į jūsų laivybos adresą, kai jums padaryti užsakymą, nes Rusija turi naują taisyklę, dabar, post office nebus išsiuntimo sklypų jums, jei jums nereikia rašyti vardą ir pavardę.Galiausiai mes negalime prisiimti atsakomybės.

Mados Elementas Sekli
Taikoma Vieta Patalpų
Prekės Pavadinimas Bigsweety
Sezonas Žiemos
Su Platformomis No
Pamušalas Trumpas Pliušas
Modelio Tipas dryžuotas
Kulno Aukštis Butas (≤1cm)
Kilmės Žemyninė Kinija
Kulno Tipas Butas su
Elemento Tipas Šlepetės
Padas Medžiaga EVA
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Numeris /
Batai Tipas Pagrindinis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Batviršio Medžiaga Medvilnės Audinio
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.