Burbulas Mašina Raketų Pakilimo Raketų Pakilimo Burbulas Ginklai Burbulas Maker Pūtimo Mašina Gatling-Burbulas Mašina Dovana Vaikams Ir Kūdikiams

0
0 Atsiliepimai

€16.63 €5.82
Kiekis:

SKU: 1370332

Aprašymas:

Burbulas Mašina Raketų Bumas turi turėti įrankių datas, gimtadienio, scenoje, vestuvėms, BBQs, Kalėdos ir dar daugiau.Tai puikus prop nuotraukas.Nesvarbu, ar jūs ieškote puikus gimtadienis, švenčių diena, ar dovanų berniukas ar mergaitė, tai burbulo pūtimo rinkinys yra tikrai bus hit.Apšviesta burbulas-ginklai rinkiniai yra taip pat puikus šalims, ir tikrai proga .

Specifikacija:

Pavadinimas: Raketų Pakilimo Burbulas Ginklai

Gamintojo Rekomenduojamas Amžius: 3+

Gaminio medžiaga: aukštos kokybės ABS

Maitinimo šaltinis: AA*4 (nepridedami)

Burbulas skylių: 32

Pakavimo Sąrašas:

32 skylės burbulas-ginklai*1

Burbulas plokštė*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Vizualinis Žaislas: Mūsų Burbulas Mašina Raketų Strėlės yra puikus prop nuotraukas, kurios yra puikus sukurti vaizdo siužetą, vestuvių ar gimtadienio, mokyklos baigimo ar atostogų šalis, žaisti, data, etc.

2.Unikalus Burbulų Mašina: Raketų Paleidimo Burbulas Maker turi unikalią išvaizdą su animacinių filmų raketų formos.Jis bus malonumas įvairaus amžiaus vaikų, kaip jie bus matyti, pastovaus srauto daug įdomių burbuliukų.

3.Praktikos Hands-on Sugebėjimas: Burbulas Ginklai Maker Pūtimo Mašina ateina su skirtingų dalių.Siekiant sumažinti jūsų vaiko ekrano laiko ir plėtoti savo rankas-dėl gebėjimo įdomus.

4.Prasminga Dovana: Noriu prasmingą dovaną?Raketų Pakilimo Burbulas Ginklai yra unikali dovana Vaikų Diena, Nauji Metai, vakarėlius, gimtadienius ir t. t.Įsivaizduokite, kad jūsų vaikas žaidžia su savo naują žaislą.

5.Geras Aptarnavimas: Mes pateiksime gerą klientų aptarnavimą ir gerų pirkinių patirties už jus.Prašome susisiekti su mumis, jei yra kokių nors klausimų ar problemų, mes jį jums tinka.

Rekomenduojame Amžius 12+y
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.