Bestclothes Saugojimo Krepšys (3 Vnt./100 Litrų) Didelės Talpos, Su Sustiprinta Rankena Ir Skaidrus Langas

0
0 Atsiliepimai

€49.27
Kiekis:

SKU: 1195774

Bestclothes Saugojimo Krepšys (3 Vnt./100 Litrų) Didelės Talpos, Su Sustiprinta Rankena Ir Skaidrus Langas [Didelės Talpos] saugojimo maišelis dydis yra 25.25 x 17.75 x 14.25 cm (ilgis x plotis x aukštis), kurių talpa 100 litrų.Ši antklodė saugojimo krepšys turi pakankamai erdvės didelės lovos antklodė, pagalvė, antklodė, sezoniniai drabužiai, žaislai ar įrankius.

[Aukštos kokybės audinio] antklodė stalčiuko yra pagaminti iš aukštos kokybės, bekvapį, kvėpuojantis neaustinio audinio, su 2 skaidrūs langai, kurį galima greitai ir lengvai nustatyti, saugomi turinio.Drabužių saugojimo krepšys skatina ventiliacija ir apsaugo lagaminai nuo dulkių ir nuolaužų.

[Sustiprinta rankenos] dvi rankenos ant drabužių saugojimo ir apdailos maišelis yra įsiūtas dviejų sluoksnių storo audinio, ir siūlės yra sustiprintas, siekiant padidinti jėgą.Tvirtas rankenos konstrukcija užtikrina, kad spinta saugojimo krepšys yra tvirtas ir lengvai transportuoti.

[Tvirtas užtrauktukas] didelių saugojimo konteinerių yra įrengta su užtrauktuku, kuris yra patvarus.Dvipusis užtrauktukas lengvai atidaryti ir uždaryti.

[Lengvai valoma] valyti, tiesiog nuvalykite drabužių apdailos maišelį su drėgnu skudurėliu ir sausu oru.Ne mašina skalbimo ar lyginimo reikalaujama.

dydis:64x45x36cm

Medžiaga:neaustinis audinys

spalva:Pilka

Pakuotės Turinys:

3 x Drabužių saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Ne-Audiniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.