Numeris Blokai 0-9 Skaitmenų Blokai Žaislų Rinkinys Vaikams Ugdymo plėtotės Žaislai Vaikų Atmintyje, Akies-rankos Koordinacijos

0
0 Atsiliepimai

€22.37 €10.97
Kiekis:

SKU: 1365655

Aprašymas:

1. Numeris Blokai abstraktų numerius į blokai, kuri gali būti traktuojama ir palietė.Taip pat, paprasta, to ir atimties gali būti atliekama siekiant ugdyti vaikų intelektą.

2. Numeris Blokai Medinių, taip pat yra dėlionės žaidimas, kuris gali efektyviai ugdyti vaikų klasifikavimo galimybes, akies-rankos koordinacijos galimybes, ir atminties.

Specifikacija:

Pavadinimas: Skaičius, Statyba Blokai

Svoris: apie 250

Įpakavimas: Dėžutė Spalva

Medžiaga: Mediena

Dydis:17*14.5*1.8 cm/6.69*5.71*0.71 į

Produktų Sąrašas:

1 Komplektas * Statybinių Blokų Skaičius

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Matematikos Mokymosi】vaikai gali išmokti abstraktūs skaičiai per pastato blokų Skaičius Statyba Blokai, kuri gali būti traktuojama ir palietė.Plius, jie gali tai padaryti paprasta, to ir atimties.

2.【Koordinavimo Pagerinti】Medinė Skaičių Galvosūkiai pateikti dėlionė, kuri gali veiksmingai vykdyti vaikų klasifikavimo galimybes, akies-rankos koordinacijos galimybes, ir atminties.

3.【Patikimos Medžiagos】ir patikimos medžiagos, žaliavos, medienos, Medinių Skaičius Blokai yra sunku tekstūros ir gebėjimas atsispirti dėvėti ir poveikį.Be to, jis gali būti anti-kreko ir anti-deformuotis.

4.【Draugiškas Vaikams】Skaičius Statyba Blokai, Mediniai, yra dažoma vandens pagrindu dažais, kurie neturi savitą kvapą ir yra sklandžiai liesti.Taip pat, suapvalinti kampai yra poliruoti be blogio vaikų rankas.

5.【Puiki Dovana】Matematikos Blokai yra puiki dovana vaikams gimtadienius, Helovinas, Kalėdos ir kitos šventės ji gali suteikti vaikams džiaugsmą ir naudojimosi jais, taip pat.

Rekomenduojame Amžius 12+y
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Mediena

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.