TEMPUS (Gudrybė ir Internete Instrukcijas) Pagal Menny Lindenfeld Pinigų Magija Mentalism Magija, Rekvizitas, Triukai Iliuzijų Arti Magia

0
0 Atsiliepimai

€32.74 €27.18
Kiekis:
  • Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
  • Žymos: rekvizitas iš nerūdijančio plieno, triukui, puodeliai ir kamuoliukus, Magija Gudrybės.

SKU: 1427069

Aprašymas:

"Menny argumentai yra reta veislė, tiek klinikinių ir meno."

- DMC

"Sumanus būdas & gudrybė, kad jūsų auditorija jaučia, kad jūs turite realius įgaliojimus sustabdyti laiką!Tai eina tiesiai į mano pėsčiomis mentalism repertuarą!"

- LUCA VOLPE

Tai yra labiausiai išsamią žinoma, dėl žiūrėti sustojimo, aš kada nors matė su kai kuriais tikrai puikus paliečia!"

- Colin McLeod

TICK, TOCK...STOP!

Valdyti laiko tėkmę, apie pasiskolinti žiūrėti per proto galia.

Mes džiaugiamės, kad atneš jums TEMPUS ™ - NAUJAS IR ORIGINALUS POŽIŪRIS Į MENĄ LAIKO SUSTOTI - iš čempionas iš Menny Lindenfeld.

Su Tempus ™ jums bus atlikti švariausių ir labiausiai tikėtina metu sustojimo demonstracijas, kad atrodo ir jaučiasi kaip tikra PROTO GALIA.Jūsų auditoriją bus prisiekiu, jūs ANTŽMOGIŠKŲ.

Su Tempus ™ sistema, jūs galite sustabdyti laiką ant VIENO ir KELIŲ pasiskolinti laikrodžiai.

Ir kai nustojate žiūrėti, žiūrėti galima nemokamai tvarkomi aplink .Galite leisti eiti žiūrėti.Galite žingsnį nuo žiūrėti...žiūrėti išlieka stabili visą laiką !

Jūs turite pilną kontrolę, kad žiūrėti sustoti ir grįžti į gyvenimą savo komandą.

Ir jums bus nustebinti, kaip lengvai ji yra išmokti ir atlikti .

Tempus ™ ateina su gudrybėmis ir priedai, plius MEGA MEISTRAS - mokymo pažangiausių laiko sustojimo paslaptis kada nors paskelbta .Galinga technika, sukurta, rafinuotas ir atliko Menny Lindenfeld beveik 2 dešimtmečius.

Jums mokytis; Tempus ™ sistema. 12x žudikas kasdienybe su laikrodžių (iš Menny ' s repertuaras).Kelių technika, stop & start kartą pasiskolino žiūrėti; Close-up, frontaliniai, Zoom, ekspromtu ir daugiau...sustabdyti laiką dėl kelių pasiskolinti laikrodžiai . (Žiūrovas gali laisvai pasirinkti užsakymo laikrodžiai jūs stop - vienu metu - kol visi laikrodžiai yra nejudėdamas.) Pristabdyti & start kartą pasiskolino žiūrėti, o pabaigoje surengti dirželis ir kabantys nuo pirštų galiukais . (Kita vertus, niekada ateina šalia laikrodžio) Su stop & start kartą pasiskolino žiūrėti - vyksta pagal žiūrovas .Sustabdyti laiką dėl skolintų žiūrėti iš tolo, nes ji atsigula ant stalo, izoliuota pagal stiklo .Norėdami sustabdyti savo žiūrėti, o jums dėvėti ant riešo, ir neturėti šalia su kita ranka .Ir sustabdyti laikrodį, nes ji kabo ant sienos (kelis metodus).Be to, jūs išmoksite, NIEKADA-PASKELBTAS-PRIEŠ laiko sustojimo paslaptis; kontroliuoti laikrodis su chronograph ir INDIVIDUALIAI sustabdyti pažymint, kad main-dial, ir kiekvienas subdials žiūrėti.Mintyse sukelti chronometras (laikmatis) į chronograph, savarankiškai pradėti nespaudžiant jokių mygtukų .Mintyse sinchronizuoti dviejų unsynced (pasiskolinti) laikrodžiai .Abu laikrodžiai bus pažymėti puikus sinchronizacija - būtent dėl antrosios.Originalų metodą naudoti pasiskolinti žiūrėti laiką-verčia .Jūs taip pat mokytis; puikus laikas-stabdymo parengtas virtualus ZOOM spektakliai ir socialinės žiniasklaidos demo .Sustabdyti žiūrėti visiškai ekspromtu .Kelių technika, subtilybes, ir rankenėlių, kad bus pakelti savo efektyvumą.Norint naudoti garso pakelti poveikio laikas-sustojimo.Psichologija žiūrėti sustojimo ir kaip geriausia praktika.Kaip geriausiai parduoti telekinesys poveikį savo auditoriją, ir, kad jie mano, jūs antžmogiškų .Ir tiek daug daugiau ATLIKTI GALINGAS TELEKINEZĖ STEBUKLAI SU TEMPUS ™.

Renginiai: Požeminė saugoma paslaptis du dešimtmečius.ORIGINALUS & GALINGA sistema. 12 x ŽUDIKAS kasdienybe Ne elektronikos.Laikrodžiai gali būti pasiskolinti.Dirba su labiausiai paplitęs laikrodžiai.Tvarkyti mirusiųjų žiūrėti LAISVAI & ATVIRAI.Galite leisti eiti žiūrėti (ir žingsnis toli) - žiūrėti liks negyvas!Jūs turite pilną kontrolę - sukelti žiūrėti sustabdyti arba ir toliau tiksi savo komandą.Likvidavimo rankenėlę niekada liesti ar ištraukė!Atlikti close-up, ant stalo, frontaliniai, iš žiūrovo pusės, Zoom, ekspromtu ir daugiau.Atlikti be touch - e.g.žiūrėti izoliuota pagal stiklo ar valdomos žiūrovų).Atlikti visiškai apsuptas (dauguma metodų yra 360° kampu-įrodymas).Examinable prieš ir po spektaklio.Puikus socialinė žiniasklaida, vaizdo įrašai ir virtualios parodos.Maža kišenė vietos.Lengva nešiotis ir kelionės.Visada pasiruošę atlikti.Taikyti Tempus ™ savo kasdienybe ir idėjas.Ką jūs gaunate? (* Žiūrėti neįskaičiuotos. ) Sztuczek ir priedai.Metalo korpusas.MEGA MEISTRAS.video rinkinys

Yra Instrukcija Taip
Prekės Pavadinimas Enjoyer
Veiklos Formos Close-up Magic
Dydis One Size
Medžiaga Metalo
Tipas Įvairus Prop
Įspėjimas NO
CN Hong Kong
Savybės Nyksta, Mokytis, Lengva Padaryti, Naujokas, Profesionalus, Magai, gatvė, etapas
Lytis Unisex
Rekomenduojame Amžius 12+y, 14+y
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.