20 Vnt Spaustuvai, Skirti Gitara Kirtikliai 20-Pack Spaustuvai, Skirti Gitara Kirtikliai Gitara Dalykėlių Gitara Piršto Pasiimti Su Šlapia Danga, Neslidžios Lieka Rankoje

0
0 Atsiliepimai

€2.49 €1.75
Kiekis:

SKU: 146804

Aprašymas:

Lengvai turėti savo gitara plektras su šių plonas gumos rankenos; patogi rankena Gitara plektras į savo rankas.Mažiau raumenų nuovargį, jūsų pirštus ir rankas, nes mažiau piršto spaudimą reikalinga kontrolė.

gitaros pasiimti spaustuvai pagaminti iš gumos, gitara piršto skinti spaustuvai, plonas kokybės, nėra lengva nutraukti ar įplyšimas, rafinuotas kūrinys, patogu liesti, kartu su jumis ilgą laiką.

Gaminio medžiaga: guma

Paketas kiekis: 20 vienetų (išskyrus irklas)

20 pakavimo bruto svoris: 21g

Pakuotės dydis-20 vienetų: 85 x 90 x 2mm

Vieno dydis: 15 x 15 x 2mm

Sąrašą.

20 x Irklas Handleba

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Prabangus Apdailos: Gitara kirtikliai gitara, pagamintas iš gumos, patogus jutiklinis, nėra lengva nutraukti ar įplyšimas, gitaros pasiimti spaustuvai, plonas kokybę, išskirtinį kūrinys, kartu su jumis ilgą laiką.

2.Prakaitas Yra: Gitara kirtikliai su rankena gali likti plektras ilgą laiką, nėra lengva nusimesti, suteikiant jums patogesnis.Plonas gitara plektras rankena yra suprojektuoti su neslidžia rankena, net jei jūs prakaito daug metu žaisti.

3.Pakuotėje 20: Aukštos kokybės lipnios pagrindo užtikrina, kad rankena bus ne skaidrių per gitara plektras ir nepalieka likučių, kai pašalinama.Pakankamai usegrip kiekvienoje pusėje gitara plektras.

4.Gitaros Pasiimti su šlapia Danga: gitaros pasiimti vaizdas nuotraukoje yra rankena dydis tik.Gitara kirtikliai rankena be plektras, su rankena tik.gitaros pasiimti su šlapia danga yra lengvas, mažas ir lengva valdyti.

5.Gera Danga: Lengvai turėti savo gitara plektras su šių plonas gumos rankenos; patogi rankena Gitara plektras į savo rankas.Mažiau raumenų nuovargį, jūsų pirštus ir rankas, nes mažiau piršto spaudimą reikalinga kontrolė.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.