Kūdikiui Kabinti Barškučių Žaislai Kūdikiams Didelis Kontrastas Minkštas Knygos Kabinti Vingiuoti Barška Žaislams, Patogus, Lengvas Kabantys Žaislai

0
0 Atsiliepimai

€3.85 €1.61
Kiekis:

SKU: 1486682

Aprašymas:

Automobilio Sėdynės Kabinti Žaislas yra paprastas pažinimo iliustracijos ir gali būti naudojamos kaip švietimo žaislas mokyti savo kūdikio vizija.Ir built-in bell ir drebulys gali padaryti, kad garsas pritraukia vaiko dėmesį ir skatinti klausos vystymąsi.

Savybės:

1. Ne tik lovelę barška, bet taip pat, kaip minkštas knygos.

2. Lengva pakabinti.

3. Minkštas ir patogus.

4. Lengvas ir nešiojamas.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: poliesterio pluoštas, medvilnės užpildymas

Gaminio dydis: apie 9*9*23cm/3.54*3.54*9.05 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Lovelę Barška Kabinti Žaislų

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Juoda ir Balta - Medžiaga Knygas Kūdikiams paprastus pažinimo iliustracijos užbaigti surengtos vizualinės mokymo.Regėjimo vystymuisi naujagimiams, reikia laiko.Juoda ir balta serija yra geriausias pasirinkimas kūdikio regėjimo vystymuisi.

2.Lengvas ir Nešiojamas - Minkštas Kabinti Barškutis yra lengvas pakankamai, atlikti bet kur.Galima pritvirtinti prie vežimėlio sukurti jutiminį patyrimą jūsų kūdikiui.Yra didelis kontrastas plėtoti smulkiosios motorikos įgūdžius, o jūsų kūdikis žaidžia.

3.Patogus Medžiaga - Ne tik kaip kabo varpas, bet taip pat, kaip minkštas knygos.Kūdikio Lovelę Kabinti Barška Žaislas yra pagamintas iš patikimų poliesterio ir yra labai patvarus.Viduje yra pripildytas turtingas medvilnės, minkštas ir patogus, tinka kūdikiams ir mažiems vaikams žaisti.

4.Plačiai Naudoja - Tinka tiek lauko ir vidaus naudojimui.Minkštas Kūdikio Knyga gali būti pritvirtinta prie baby automobilių sėdynės įtakingi, kūdikių vežėjai, bassinets ir vežimėlį barai, ir lovelę bėgiai.Puikiai tinka kabinti ant krepšelio rankeną, o iš prekybos.

5.Nuostabus Kūdikių Dovanos - Didelis, kaip švietimo dovanos, kūdikiams ir mažiems vaikams.Kūdikiui Kabinti Barškučių Žaislai yra puikus kūdikio žaislas, skirtas tiek berniukams, tiek ir mergaitėms.Gali būti naudojamas kaip gimdymą šalis, gimimo diena, vaikų diena, ar Kalėdų dovana.

Lytis Unisex
Pakuotė Atskiria
Sertifikavimo NĖRA
Rekomenduojame Amžius 25-36m
Medžiaga Pliušas
Kilmės Žemyninė Kinija
Savybės Įdaryti
Formos animacinių filmų

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.