100ML Daugiafunkcinis Rūdžių Valiklis Polisher Paviršiaus Polisher Rūdžių Valiklis Nerūdijančio Plieno Polisher Automobilių Ratų Rūdžių Valiklis

0
0 Atsiliepimai

€7.46 €4.10
Kiekis:
  • Kategorijos: Tapybos Reikmenys & Sienos Gydymas
  • Žymos: anti rust metalo, rūdžių efektas, varžtas universalus valiklis, automobilių ratų rūdžių valiklis, Pasta.

SKU: 1503341

Aprašymas:

Medžiaga: Vandens pagrindu gruntas

Grynasis kiekis: 100 ml

Savybės:

Pakeisti esamas rūdžių: važiuoklės rūdžių keitiklis keičia ir keičia esamas rūdžių su juodu apsauginiu polimerų barjerą.

Apsaugoti geležies ir metalo paviršius: Jis gali atkurti ir apsaugoti geležies ir metalo paviršių, ant automobilių, šiukšliadėžės, įrangos, turėklų ir pan.

Ateityje išvengti korozijos: Tai anti-rust gydymas neleidžia ateityje korozijos, užkertant kelią drėgmės, lietaus ir sniego.Sausas po 20 minučių.

Netoksiškas, be dūmų formulė: Ji yra nedegios, mažai LOJ vandens pagrindu valymo agentas.Jis yra netoksiškas ir neišskiria kenksmingų garų.

kryptis:

Paviršiaus apdorojimas: Naudoti vieliniu šepečiu arba švitriniu popieriumi, kad pašalinti daug rūdžių ir masto dalelių.Švaraus paviršiaus kruopščiai pašalinkite purvo, dulkių ir riebalų.

Naudojimas:

Suplakti gerai arba gerai išmaišykite prieš naudojimą.Naudoti teptuku, voleliu arba siurblys purkštuvas taikyti du sluoksniai su ne mažiau kaip 20 minučių džiuvimo laikas tarp dviejų sluoksnių.Leidžia 48 valandų sūdymo laikas, prieš teikdami aukštos kokybės dažų.

Valymas:

Taikymo įranga turi būti nuvalytas tuoj pat su muilu ir vandeniu.

Bendra informacija:

Nenaudokite šio produkto, jei paviršiaus temperatūra yra žemesnė nei 50°F. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, siekiant išvengti užšaldymo ar temperatūra pakyla virš 100°F. siekiant apsaugoti geležies paviršiaus ilgą laiką, sukietėjusią rūdžių inhibitoriaus danga turi būti sandariai uždarytos, su dviejų sluoksnių aukštos kokybės naftos pagrindu pagaminti dažai.Joks kitas gruntas reikia.

Į paketą įeina: 1*Rūdžių valiklis

Prekės Pavadinimas eelhoe
Statybos Metodas Sunkiai Danga, Dušo Danga
Kilmės Žemyninė Kinija
Klasifikacija Aliejaus pagrindu
Dažų danga Aukšto Blizgesio
Žaliavos PVA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.