Pažangi Virvės Pralaidos Mašina, su Multi Vartotojams Kartu Mokymo Šalies Žaidimas Vaikams Gimtadienio Dovana

0
0 Atsiliepimai

€34.99 €15.75
Kiekis:

SKU: 157026

Savybės:

Nuotolinio Valdymo pulto Dizainas: Virvės Pralaidos Mašina yra pagamintas iš medžiagos PP, priešslydžio sistema mygtukai apačioje, belaidis nuotolinio valdymo elektros virvės pralaidos mašina, creatived dizainas išskiria rankas ir skaičiuoja skaičius šuoliai.

10-greitis Reguliuojamas: Daugiau greičio reguliavimas, kad kiekvienas gali patirti įdomus sporto, ar vaikams, pradedantiesiems ar profesinės džemperiai, galite rasti savo greičio ritmas. (1-5 pavaras vaikams nuo 0-6), (6-8 įrankiai 6-12 metų amžiaus), (9-10 įrankių suaugusiems).

Šeimos Žaisti Kartu: novatoriška virvės pralaidos mašina skaičiuoja, lynai, nuotolinio valdymo.Sulaužyti tradiciją ir leisti žmonėms dalintis džiaugsmu.Tai ypač tinka šalis, naudoti, leidžia žmonėms gauti kartu laimingai žaidimai ir pramogos.

Visoms Progoms: nesvarbu, Ar tai yra vidaus, lauko, sporto salė, biurų, namų, treniruoklių salė, šaliai ar bet kokio plokščio vieta, virvės pralaidos mašina bus visada veikia puikiai ir atneš jums smagu.Didelis LED-backlit LCD ekranas su matomas šuolis skaičiuoja dieną, ir naktį.

Po paslaugos: Jei turite kokių nors klausimų, gavusi produkto, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums su patenkinamo atsakymo.

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas,plastikas

Svoris: 450g

Pakuotės Dydis: 19.6*16*9.2 cm

Tipo sportas Cadio Mokymo
Kilmės Žemyninė Kinija
Mokymo Vietos kojos, Pėda
Departamentas Pavadinimas Unisex

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.