Cosplay Raudona Brangakmeniai Deimantas Grandinės Diržo Universalus, Mada Moterims, Odinių Diržų Plonas Liesas Sagtis Juostos Diržo Suknelė Priedai

0
0 Atsiliepimai

€17.32 €8.66
Kiekis:

SKU: 188546

Aprašymas:

1. Pagaminti iš lydinio, grandinės ir akrilo raudonas akmuo, gražus ir blizga, puikus anime cosplay.

2. Kablys ir akių dizainas su grandine dirželis prisitaiko prie juosmens, geriau tinka ir paveiksle glostantis .

Specifikacija:

Medžiaga: Lieti, akrilo

Spalva: Raudona

Dydis: Bendras ilgis diržas yra 115cm/45.28, ir apvalūs akmenys yra 5cm/1.97 į skersmuo, deimantiniai akmenys yra 1.1*1,8 cm/0.43*0.71 į

Sąrašas:

Cosplay juosmens diržas*1

Arba

Cosplay juosmens diržas*1

Deimantų formos akmuo*1

Apvalus akmuo*3

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Pasirinktų Medžiagų】Tai cosplay diržas moterims, yra pagaminti iš lydinio ir akrilo medžiagos dirbo kartu, raudona akmenys yra labai blizgus ir gražus, ypač tinka mergaitėms.

2.【Gali Būti Pakartotinai naudojamas】Tai cosplay juosmens diržas gali būti naudojamas kasdien atitikimo ir taip pat puikiai tinka vaidmenų anime personažai ir gali būti pakartotinai naudojamas daugiau nei vieną kartą.

3.【Tinka Juosmens】Ši moteris cosplay juosmens diržas gali būti pakoreguota atsižvelgiant į tinkamo dydžio, dydis praktinių poreikių, ir grandinės diržo reguliuojamas, kad tilptų juosmens gerai ir laižytis paveikslėlyje.

4.【Klijų Riešo】keturių brangakmenių šio anime cosplay juosmens diržas gali būti priklijuota prie kaktos arba riešo padėti sukurti daugiau unikalus ir kūrybinio atrodo, kad tai, ką cosers bus meilė.

5.【Akį traukiantis Dizainas】Šio anime cosplay diržo kablys ir akių dizainas labai akį traukiantis brangakmenis, tinka karnavalai, komiksų festivaliuose, kostiumų šalys, anime mugėse ir daugiau.

Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Elemento Tipas Diržai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Kietas
Diržai Medžiaga Avikailių
Lytis VYRAI
Stilius Mados
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.