LP Įrašyti Švaresnis, be Jokių Įbrėžimų Valymo Rinkinys Įrašyti Valymo ToolIncludes Ultra-Minkštas Aksominis Įrašyti Šepetys Valymo Skystis Stylus

0
0 Atsiliepimai

€8.34 €4.09
Kiekis:

SKU: 189156

Aprašymas:

LP Įrašyti Švaresnis yra gerai valymo, tai daro savo įrašus, garso, kaip naujas, pašalinti dulkes ir šiukšles, ir pašalinti nepageidaujamą triukšmą, tinka naudoti namuose.

Savybės:

1. Tinka kasdienės techninės priežiūros.

2. Tai daro jūsų įrašas visiškai naujas, ir gali valyti dulkių išvaizda ir tekstūros įrašo.

3. Ji valo kiekvieną smulkiagrūdžiai savo įrašų kolekcija ir atkuria įrašą į savo pradinę garso.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Įrašyti Švaresnis

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 21.6*15*3.8 cm/8.5*5.91*1.5 colių

Svoris: apie 110g

Pakavimo Sąrašas:

1*Įrašymo Valymo Rinkinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Giliai įsišaknijusias Švarą ] Tinka naudoti namuose, LP Įrašyti Švaresnis yra gerai valymo , tai daro savo įrašus, garso, kaip naujas, pašalinti dulkes ir šiukšles, ir pašalinti nepageidaujamą triukšmą.

2.[ Lengva Dirbti su ] Tinka kasdieninė priežiūra, Įrašyti Cleaner yra lengva naudoti, ji ateina su lengva nurodymus kruopščiai išvalyti ir tvarko jūsų dokumentus, kad jie skamba kaip naujas, kiekvieną kartą jums žaisti.

3.[ Patogu vykdomas ] Tai daro jūsų įrašas visiškai naujas, galima valyti dulkių ant išvaizda ir tekstūros įrašyti, ir nėra pažeisti įrašyti, Įrašyti Valymo Rinkinys yra lengvai atlikti, ir tinka keliauti.

4.[ Pašalinti Statinio ] Įrašyti Valymo Rinkinys tinka keliauti, tai daro jūsų įrašas visiškai naujas, galima valyti dulkių ant išvaizda ir tekstūros įrašyti, ir nėra pažeisti įrašą, lengva nešiotis.

5.[ Plataus Taikymo ] LP Įrašas Šepetys yra skirtas plačios programos, Ji valo kiekvieną smulkiagrūdžiai savo įrašų kolekcija ir atkuria įrašą į savo pradinę garso, tinka namų, restoranas, baras.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.