Kalėdų Plonas Žaislai, Kalėdų Streso Kamuoliukus Santa Claus Sniego Briedžių Žaislai, Kalėdų Santa Sniego Goodies Pagalvių Užpildas Šalis

0
0 Atsiliepimai

€5.36 €2.68
Kiekis:

SKU: 1272259

Aprašymas:

Kalėdų Plonas Žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, tvarkomi, išskirtinį meistriškumą, siūlanti subtilia išvaizda ir puikus ilgaamžiškumas, puikus partija pasisako ir vaikų žaislai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalėdų Plonas Žaislas

Pagrindinė medžiaga: Vinilo

Dydis: (vidut.)7*6cm/2.76*2.36 colių (netinkamų produktų)

Pakavimo Sąrašas:

1* Kalėdų Plonas Žaislas

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Priėmimo Kalėdų Atmosferą ] Visa Kalėdos ir žiemos elementų, Kalėdų Plonas Žaislai būtų suprojektuoti su įvairių Kalėdų modelius, įskaitant Kalėdų Senelis, šiaurės elnių ir sniego, sukurti jaukią atmosferą Kalėdų šalims.

2. [ Mėgautis ] Kalėdų Išskleidimo Rutuliai yra tinkamas spaudimas, tempimas, bei sukimo, streso atsarginiais studentams, ir fidgety žaislas suaugusiems atneša daug džiaugsmo jums.

3. [ Plataus pritaikymo ] Kalėdų Streso Žaislų Komplektai idealiai tinka Valentino Dieną, vaikų dieną, ir kiti, puikiai tinka mokyklos užkandžiai, Kalėdų kojinę užpildų, ir pinata užpildų, naudojamas kaip dovanų maišelis užpildas, Kalėdų kiaušinių užpildas, Padėkos, mokyklos dovanos, ir klasėje prizą skrynios.

4. [ Lengvai Atlikti ] Gali būti valomi po gauti purvinas, Kalėdų Streso Žaislas yra patogu žaisti bet kur, suprojektuota kompaktiško dydžio, lengva vykdyti.

5. [ Dovana Draugams ] idealus pasirinkimas partija pasisako ir papuošalai, Kalėdų Išspausti Žaislas-puiki dovana savo, draugų, kaimynų, šeimos, populiarus tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Kilmės Žemyninė Kinija
Temos Transportas
Rekomenduojame Amžius 12+y
Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE)

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.