F9 TWS Ausinės Belaidės Ausinės, "Bluetooth" Ausines 3000mAh Baterija, Dėžutė Su Stereo Mic In-Ear Ausinių Sportas

0
0 Atsiliepimai

€7.28 €4.00
Kiekis:

SKU: 1196586

Individualių galios ekranas ausinių ir apmokestinimo atveju: Pažangi LED ekranas rodo kiek baterijos išlikti apmokestinimo bazę ir abu ausinių.

Iki 90 valandų žaidimo laikas, nemokamai, kaip tu:Belaidžių ausinių galite žaisti 4 valandas į vieną mokestį.Built-in 2000mAh akumuliatorius įkrovimas atveju suteikia 90 valandų papildomi atkūrimo metu.Daug muzikos malonumą, nesirūpindami dėl baterijos veikimo laikas.

Naujausia "Bluetooth" 5.1 technologija, vienas žingsnis porą: Užtikrinti, kad jūsų didelė patirtis, greitai, stabiliai ir efektyviai perdavimo.

Aptemptas tinka: Ergonomiškai suprojektuoti, kad tilptų patogiai ausis aktyvų gyvenimo būdą, F9 TWS Stereo ausinės ateina trys reguliuojami ausų taurės dydžių teisę iš lauko, jūs galite sutelkti dėmesį pasiekti naujų aukštumų savo treniruotes.

IPX6 vandeniui: Tai tiesa, belaidžių ausinių nuo sugadinimo nuo prakaito ar lietaus.Puikiai tinka fitneso kelionės ir kt.Pastaba: krovimo atveju nėra atsparus vandeniui.

apima:1pcs bevielės ausinės

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Valdymo Mygtukas No
Stilius Ausis
Sertifikavimo CE
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Prekės Pavadinimas /
Funkcija Vaizdo Žaidimas
Vocalism Principas Dinamiškas
Garso Valdymas No
atsparus vandeniui Taip
Magnetas Tipas Kita
Komunikacijos Belaidžio
Kilmės Žemyninė Kinija
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Įkrovimo Būdas Belaidžio

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.