Nailono lagaminas, apsauga nuo dulkių Sunkiai Shell, kelioniniai Krepšiai, Anti Nulio Valdytojas Saugojimo Krepšys Žaidimų Konsolės Priedai, skirti Xbox Vienas S

0
0 Atsiliepimai

€6.76 €3.38
Kiekis:

SKU: 1196781

Nailono Nešiojamasis lagaminas talpinimo Gamepad Valdytojas Saugojimo Krepšys Anti Nulio Valdytojas Dėklas Žaidimų Konsolės Priedai, skirti Xbox Vienas S

Ypatybė:

1. Patvarus: pusiau sunkaus apvalkalas yra pagamintas iš patvarios EVA medžiagos, kurios turi smūgiams ir gali užkirsti kelią konsolės nuo kritimo ir įbrėžimas.Minkšta medžiaga, viduje yra numatyta su nuimamu putų pagalvėlės, kurios gali apsaugoti visą įrangą į vietą, saugiai, kai išeina, ir užkirsti kelią dulkių, įbrėžimų, įbrėžimų, smūgių, štampavimo ir drėgmės.

2. Lengvas ir kompaktiškas: tinkamas vežti į kuprinės, vykdyti daiktus ar bagažą, taip, kad geriau keliauti apsauga.

3. Važiuoklės konstrukcija suderinama : važiuoklės dizainas yra suderinamas su "Sony" PS5 valdytojas, PS4 valdytojas, Xbox Vienas duomenų valdytojas, Xbox serijos x valdytojas, ir "Google" Stadionuose valdytojas važiuoklės.

4. Akių Kišenėje: kuris gali būti naudojamas įdiegti kabeliai ir kiti maži, bet esminiai priedai.Reguliuojamo dirželio suteikia patogią nešiojimo patirtį, bet kada, bet kur.Nuimamas dirželis: Ji yra nešiojama ant riešo, ir lengvai atlikti.Tinka kelionės ar namų saugojimas.

5. Universalus dizainas: gali saugoti duomenų valdytojas, kelionės ar namų saugojimas.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Lagaminas

Tinka: Xbox Vieną S/Xbox Serijos S/X valdytojas

Spalva: juoda

Medžiaga: nailonas

Produkto svoris: 180g

Gaminio dydis: 210 * 160 * 70mm

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Nešiojimo dėklas

Prekės Pavadinimas Maiwo
Modelio Numeris lagaminas
Suderinamos Prekės/Modelis "Microsoft"
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.