10vnt Plaukioja Žaisliniai Stebina Žaislas Mistinis už drugelis w/ Elastinga, Vėjo Iki Varomas Lengva Valdyti Išgalvotas Dekoro B Kortelės

0
0 Atsiliepimai

€2.17 €1.45
Kiekis:

SKU: 1290949

10vnt Plaukioja Žaisliniai Stebina Žaislas Mistinis už drugelis w/ Elastinga, Vėjo Iki Varomas Lengva Valdyti Išgalvotas Dekoro B Kortelės

OOTDTY

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Gumos Juostos Galia Parama: Su restorano kūrinys, kuris daro šį modeliavimas žaislas kaip tikras skrisdamas drugelis, revivification už butterfly fly mode, gumos juosta paramos priešinga jėga aktyvus žaislas skristi, su dideliu stimuliacija ir pareikšti beribę vaizduotę ir įdomus vaikams.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminti kvalifikuota popierius ir plastikas ir guma juosta reikmenys, tiksli pjovimo puikiai užtikrinti saugumą, kai vaikams ŽAISTI, taip pat įsitikinkite, kad žaislas su patvariais rezultatus.

Spalvingas, skirtas Žaislas drugelis: Vivid už drugelis pakuotėje yra 10 skirtingų stilių, drugeliai(atsitiktinė, pristatymas), gražus ir galanterijos dažymas su gerai skatina vaikų norą tyrinėti, naujiena, plaukiojantiems žaislo, kuris taip pat gali būti žymų ar sveikinimas kortelės apdaila.

Kaip : Laikykite uodega už drugelis, pasukti Galvą už porą kartų, tada atleiskite ir drugelis žaislas gali skristi į priekį, stebuklingai.

Magic Žaislas: Paruoškite už drugelis žaislas, knyga, ar kortelės, dovanų dėžutės, kai atidarote jį, gražus drugelis bus skristi, juokinga ir įdomi, keista dovana.

dėl puiki Dovana Vaikams: geras pasirinkimas gimtadienio ar Kalėdų dovanos vaikams,su didele atrakcija vaikams ypač šalies žaidimas arba etapo rezultatus.

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Popierius

Grynasis Svoris: apytiksl. 60g/0.13 kg

Spalva: Atsitiktinė Pristatymas

Kiekis: 10Pieces/Set

Komplektą Sudaro: 1 Set skrisdamas drugelis Žaislai (10Pieces)

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Rekomenduojame Amžius 12+y
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.